• TWH

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    En fråga till er som går hos dr; vi skulle betala fakturan men undrade över en post som hette immune support medical fees, vet ni vad det är? Vi har konsultation på andra poster och vi har inte fått ngn medicin av dem. Vi ska såklart betala men vill veta vad det är, 600 euro var den posten. Har ställt frågan men inte fått svar, ngn som vet?

  • TWH
    criss00 skrev 2012-07-17 18:22:28 följande:
    TWH: Det är kostnaden för Dr.D support fram till man blir gravid. Vi har samma post på vår faktura. Men vet inte hur det blir när du ju var gravid när du startade behandling. (Sedan får man betala ytterligare 400 Euro om man blir gravid och vill ha hans support hela graviditeten).

    Ok! Tack, vi får se vad han svarar, vi hade ju ingen support innan och vi var gravida när vi kom dit.
  • TWH
    Ljusgläntan skrev 2012-07-17 18:58:24 följande:
    Twh - hur mycket var er faktura? Vi fick våran med nu och det är 2000 euro och det var bara för testet i usa och de vi gjort såhär långt såsom telekonsultatuon o så, så det tillkommer om man vill ha hjälp under grav med men det kanske är så mycket det kostar?

    Vår också men det den där posten jag undrar över på 600 - han kanske har felfaktirerat. Hur känns dona armar nu?
  • TWH

    Ljusgläntan - har du pratat med någon som kan förklara stickningarna?

    Vi var på kontroll idag och bönan har växt en mm sedan i förrgår, hinnsäcken har också växt sedan vi var hos dr D förra veckan. Vet inte vad detta ska sluta, hcg hade fallit från 4530 till 4470 så läkarna är förbryllade här. Bönan är nu 3 ggr så stor mot förra torsdagen när dr D sa att vi kommer få missfall. Inga mediciner tar jag heller men ska börja ikväll, det är så konstigt, slits mellan hopp och förtvivlan.

  • TWH
    Angla skrev 2012-07-18 17:00:06 följande:
    Nej, jag tog HCG i måndags morse som var lägre än innan. Åkte till gynakuten och på kvällen och då hade hcg sjunkit ännu mer. Dr D ville ha nytt hcg idag trotts att han satte ut alla läkemedel igår. Jag sket i hcg idag, Orkar inte. Har dock betsämt mig för gynakuten imorgon igen då jag ville ha tabletter som startar blödningen. dels för att kunna göra iVF i aug/sept men också för att jag känner av livmodern/äggstockarna och mår kymigt - jag orkar inte må skit helt enkelt.



    Angla, ta ett hcg till för säkerhets skull, kolla vad som händer m vår graviditet, hcg går upp o ner hela tiden. Vill inte ge dig falskt hopp men tycker du ska dubbelkolla ändå. Kram
  • TWH
    Snart lycklig skrev 2012-07-18 16:52:28 följande:
    TWH, hur har dt gått f er? Kram.



    Tack som frågar, graviditeten utvecklas normalt enl svensk läkare, dock är vi tillbakaflyttade några dagar. Däremot är det ju urkonstigt m hcg värdena som går upp o ned och de har inte sett detta förut. Det gäller att inte hoppas för mycket så att säga!
  • TWH
    HollyGolightly skrev 2012-07-18 19:34:18 följande:
    TWH: Vilken galen situation du är i! Vad säger de svenska läkarna då, tror de också att det kommer att sluta i missfall trots att lilla "bönan" växer som den ska? Det verkar ju vara en fighter, jag hoppas så himla mycket att det ordnar sig i slutänden! 

    Den svenska läkaren säger att om hon inte hade hört våran story så skulle hcg inte ha testats nu eftersom hjärtat slår synligt sedan länge. Hon tycker allt ser normalt ut men har inte hört talas om hcg som svajjar så här så hon är skeptisk kan man säga...tack för din support🌺
  • TWH
    Ljusgläntan skrev 2012-07-18 22:31:01 följande:
    Fick ni svar sedan på vad Dr D ville ha 600 euro för immun support?

    Nej, han har inte svarat. Holly - jag förstår och vi ska såklart betala men vi har inte haft den supporten förutom ett mail där han ville att vi skulle ta fbc innan vi kom ned. Vi var ju gravida när vi kom ned till honom och efter det har han enbart rått oss att göra en skrapning. Vi får se vad han säger - jag tror han kan ha felfakturerat men det sista vi kommer öra är att bråka om fakturan:)
  • TWH

    Fråga till er som kan tyda fbc: tog nu på eget bevåg fbc och speciellt lymfocyt värdet då vi förstod att det är viktigt för att se om immunförsvaret är igång. Hos dr D så hade vi värdet 11, vilket han sa var bra, dvs ingen attack. Nu fick vi svar här och då mäts det i annan enhet och jag hade 1,2 - jag tror mig se att grekerna mäter i en decimal högre så då borde det värdet vara ok? Vad ska man kolla efter mer på fbc? Dr D har ju inte svarat oss. Ljusgläntan - har ni fått provsvaren från US? Tacksam för hjälp😍

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!