• TWH

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Tack så mkt för fina ord o stöd o hjälp💐

  • TWH
    Lully Hill skrev 2012-07-12 20:39:51 följande:
    TWH; Åh jag blir så ledsen för din skull. Jag hade ändå haft svårt att göra något så länge det finns ett pickande litet hjärta. Hoppet är det sista som överger oss. Kan du gå iväg och ta ett nytt HCG om någon dag här i Sverige också? Jag känner ingen särskild klinik utan jag kan tänka mig att kontakta den läkare som ev gjort fertilitets el missfallsutredning och be om en remiss till kromosomundersökning. Har du gjort någon sådan utredning? Annars kanske din ordinarie gyn kan hjälpa?  Stor kram. 
    Varje litet steg är ett steg framåt

    Tack för fina ord. Vi har gjort kromosomutredningar påoss själva i samband m missfallsutredningarna vi har gått igenom. Det dr D vill nu är att göra en kromosomanalys på embryot som kommer ut vid missfallet och det har vi försökt få förut vid missfallen men ingen läkare har kunnat ge detta. De säger bara att man inte kollar detta i Sverige....jag ska ringa runt till alla kliniker imorgon o försöka hitta ngn som kan hjälpa till. Tabnken är att se om detta skulle ha blivit ett missfall i alla fall pga kromosomfel eftersom jag inte är purung längre. Vi får hoppas att det inte kommer ut av sig självt innan jag hittat ngn som kan göra detta. Men jag håller med dig - det känns hemskt m pickande hjärta, dock brukar hjärtat sluta runt 7+0 för oss. Kram
  • TWH
    Snart lycklig skrev 2012-07-13 00:39:27 följande:
    Tack Criss, för nya värmande ord. Jag behöver dem. Har gråtit och gråtit mest hela dagen. Kram.

    Styrkekram
  • TWH
    Hjärtefröjd skrev 2012-07-13 06:56:25 följande:
    Måste bara ställa frågan igen... ni andra i tråden som är gravida, har ni fått IL så ofta som varje eller varannan vecka i början? När jag läser runt på olika amerikanska forum hittar jag i princip inte någon som fått IL oftare än var fjärde ( möjligen var tredje) vecka. Inte ens så här i början. Och just det, varför vill Dr D att jag ska ta två Clexane per dag helt plötsligt? Gör jag det är de ju snart slut...

    Cleaxane är motsvarande fragmin eller hur? Han var på väg att höja vår dos till den dubbla också, ville kolla provsvaren först.
  • TWH
    Hjärtefröjd skrev 2012-07-13 09:33:54 följande:
    Hm, jag har redan pratat med den kliniken, tyvärr kunde de inte hjälpa mig utan en läkare på plats.

    Hjärte: åk in till sös gynakut m påsen i handen och kräv att de ska hjälpa dig, du kan ge dem dr Ds nr så de kan ringa honom!
  • TWH
    germany skrev 2012-07-13 10:12:07 följande:
    TWH - Jag har nu kontaktat min FL-vän och jag hoppas nu att hon hinner svara mig ganska omgående (hon är bortrest men skulle försöka komma åt en dator ändå under sin resa). Inboxar dig så fort jag fått svar Men Hjärte - Fy så jobbigt att det uppstår så mkt trassel för att få simpel hjälp! Men jag hoppas innerligen att du snart får hjälp. Har du ingen i din bekantskapskrets som i sin tur känner en ssk eller läkare och som du kanske kan få hjälp av? Håller annars med TWH om att åka in direkt till gynakut, du har inget att förlora på det!

    Tack Germany🌺💐🌷
  • TWH
    Hjärtefröjd skrev 2012-07-13 10:33:16 följande:
    Jag tar ganska hög dos D-vitamin och Omega-3 redan. Eller hur hög bör jag ta? Bör jag öka pred tror ni, jag äter redan 20 mg per dag?

    Hej, jag tycker inte du s ka ändra några doser mot vad dr sagt, 20 mg är ändå ganska mkt. Han förklarade för oss att om man jämför effekten mellan il, fragmino prednisolon så la han förhållandet il 80%, fragmin 15% och pred 5%
  • TWH

    Hm, är det någon som hört av Ljusgläntan sedan hennes armar domnade bort? Tycker det har gått ett tag nu.

  • TWH
    elab01 skrev 2012-07-13 16:32:11 följande:
    Hjärtefröjf: Reagerar olika på hormonet skulle det va. Vilken v är du i nu?
    I

    Elab: jag tror du gör rätt i att inte stoppa in hjälp nu, vi var ju hos dr i v 7 o fick il, men det var för sent. De första 2 v är avgörande så vi får i 1a hand hålla tummarnaatt denna grav går bra för dig🌺 och i 2a hand blir det hjälp av dr D😊
  • TWH
    Snart lycklig skrev 2012-07-14 08:11:59 följande:
    Jag tog nya sköldkörtelprover igår. Inyresant var att TPO-ak hade gått ner fr 136 (togs 19/3) t 86. Så lågt har jag inte haft på länge. Intressant rycker jag. Ställt frågan t Dr D om IL även förbättrat det. Jag frågade oxå om hur jag ska trappa ner medicineringen, men han har inte svarat. Jag slutade m progesteron igår kväll, den sista tabl tog igår em. Hoppade över igår kväll o imorse. Jag hoppas dt är rätt, f dt kan ju inte finnas några som helst chanser när blodprovet visade neg igår. Tror ni jag gjort rätt? Det är vid sådana här tillf man vill ha snabbt svar.

    Hej! Nu vet jag inte vad du äter för mediciner men nu när mitt hcg har sjunkit och dr vet att vi kommer att få missfall, är i v 7 (8 idag) så skulle jag sluta m alla mediner pronto förutom pred som jag skull halvera 3 dgr o sen halvera igen i 3 dgr. Jag hade lutinus (progesteron), fragmin, pred, levaxin (som jag fortsätter m och vill kolla värden här hemma), aspirin o folsyra. Det känns ganska bra att inte proppa i sig alla tabletter, det enda positiva i detta:)
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!