• MissKS

    Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!

    För första gången har jag embryon som långtidsodlas. Förhoppningvis blir det återföring av en fin blastocyst på måndag! Jag har inte hunnit läsa in mig på ämnet ordentligt, vågade knappt hoppas att det skulle bli verklighet. Men kliniken ringde idag (på dag 3) och bekräftade att våra embryo mår bra, vilket innebär att vi kör på till dag 5. Jag känner ingen som varit med om detta och skulle så gärna vilja att det fanns en grupp här på FL för oss som är mitt i blastocyst-projekt, men även för er som siktar på det, eller redan varit igenom det! Hoppas att fler än jag känner så. Själv har jag gått igenom fem IVFer. Den tredje resulterade i min fina son! Han blev till av ett embryo som inte fick bra poäng och återfördes tillsammans med ett annat. Övriga IVFer har jag fått toppembryo på dag 2 eller 3 som aldrig lett till något. Nu är vi alltså inne i syskoncirkusen och hoppas att det ska lösa sig till det bästa. Vi gör IVFer pga att min makes spermier är få i antalet. Vi har väldigt låga chanser till spontan graviditet... Nu går vi till Nordic IVF Malmö och vi trivs otroligt bra. Dessförinnan har vi varit på Öresundkliniken och RMC. Öresund var "sådär" och RMC var en katastrof. Ingen av klinikerna fick någon ordning på min behandling, trots att jag är ung (33 år) och frisk. Nordic satte direkt in vanlig dos av Gonal-F och det har lett till stabilare resultat med lagom antal ägg. Nu återstår bara att bli gravid också. Jag hoppas på att blastocyst är vår lösning. Häng med, dela med dig av dina erfarenheter!!


    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
  • Svar på tråden Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!
  • MissKS

    När är det testdag?

    Jag hatar tester så jag har ingen erfarenhet av att testa tidigt. Med min son tog de blodprov på mig och ringde om besked. Jag undrar fortfarande hur många dagar jag "led i onödan" och kunde testat positivt.


    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
  • Kelsson1

    MissKS: TD 16/7 men med dottern fick jag ju plus (svagt men ändå) på RD6 o nu igår tog jag på RD8 o fortfarande tokminus

  • Troll lycka

    Kelsson-va tråkigt :( hoppas du orkar kämpa vidare o se framåt.. Styrkekram

    Jag inväntar min första ägglosning och mens efter mitt missfall. Tror FET blir nån gång i början/mitten av augusti. Jobbigt med denna väntan...

  • Kelsson1

    Mensen kom igång idag så nu är det definitivt över, får bara vänta på att kliniken öppnar för att meddela misslyckande.

  • MissKS

    Nej!! Vad tusan! Kelsson, jag önskar så att jag kunde hitta några tröstande ord, men vi vet ju alla här att de finns inte. Blir arg och ledsen å dina vägnar. Orättvist. Hade du "BIM" idag?

    Troll Lycka, samma här. Men min ägglossning är över och nu har jag börjat småblöda vilket är konstigt. Jag hoppas att det inte förstör våra möjligheter till FET på nästa cykel. Jag ska inte ha mens förrän om en vecka. Det känns som att min kropp inte har koll.


    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
  • Kelsson1

    MissKS: Jag är nog mer sur än ledsen den här gången. Tog ett test till för att vara helt säker o det var fortsatt negativt så jag slutade med Crinone också idag. Kommer att fråga efter stimulerad försök med sista blastisen.
    Håller tummarna att din kropp hinner komma i balans inför nästa försök.

  • LillaMiraklet

    Hej! Har inte läst igenom eran tråd, ville bara kika in och önska er alla lycka till!
    Jag har själv genomfört 6st återinföringar (2 FET och 4 färska) och återfått
    Ivf 1: ett 3 dagars embryo,gav -
    FET 1: En blastocyst, gav -
    Ivf 2: En blastocyst, gav -
    FET 2: 2 blastocyster, gav -
    Ivf 3: 2st 3 dagars embryon, gravid med ett embryo MA v.7
    Ivf 4: 2st blastocyster, gravid med en liten kille i v.38

    Har för mig att det var så vi fick tillbaka våra embryon, det kan ta tid att lyckas men om förutsättningarna ser bra ut...ge inte upp! Jag fick trombyl som jag fick ta till v.36 under den här graviditeten.

  • Troll lycka

    Fick mens idag, mkt tidigare än jag trodde.... :( blir att vi inte hinner med nån FET på denna cykel eftersom kliniken öppnar först 7aug. Känns så surt!! Blir till att vänta till september.. Tiden bara går, blä blir så less!

Svar på tråden Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!