• Mooki

    Vi som planerar äggdonation 2016

    NinaCamilla: så otroligt tråkigt att höra... Stor kram!

  • Mooki

    Savasana: det låg på 3140 i måndags, bra stegring enligt kliniken.

    Jag har också haft utomkveds, tror att hcg var normalt och att det också ökade i rätt takt trots att jag hade magsmärtor och blödningar, vilket gjorde läkarna förvirrade. Slutade med en sprucken och bortopererad äggledare, aj!

  • Mooki

    Vad roligt att ni som inte lyckats (ännu) upplever tråden så positivt! Jag vill naturligtvis fortsätta följa er kamp mot målet, peppa och bidra med erfarenheter. Tycker själv att jag har fått mycket stöd i denna tråd och lärt mig otroligt mycket nytt. Tråden genomsyras verkligen av respekt och omtanke, det är fantastiskt!

    Blir det sedan även en separat gravidtråd hakar jag såklart på även i den. Håller med om att det är viktigt att nya personer inte blir avskräckta, År 2016 har ju bara börjat:)

  • Mooki

    Up: bra poäng, skulle vara fruktansvärt jobbigt att byta tråd från gravid till försöker! För min del behövs ingen separat gravidtråd, men om det blir en kommer jag som sagt delta i den också.

  • Mooki

    Cejo: håller tummarna för blodprovet.

    NinaCamilla: vilken kämpe du är! Hade så hoppats på 9:e gången gillt för dig. Nu håller jag tummarna för att det 10:e försöket går vägen.

  • Mooki
    ronon skrev 2016-02-04 19:38:19 följande:

    Stort varmt grattis till alla er som fått positiva resultat! Styrka och pepp till er som det inte gick lika bra för denna gång.

    Nu är jag äntligen på G. Efter att i höstas opererat bort ett jättestort myom (en godartad tumör) fick jag förbud för nya försök. Efter denna ofrivilliga paus fick jag igår äntligen klartecken ifrån läkaren att vi får börja med nya försök. Idag mailade jag Ava clinic. Vi har bestämt oss för att byta klinik och hoppas att detta ska gör susen så att vi lyckas.


    Vad skönt att ni kan komma igång igen! Hoppas verkligen att byte av klinik gör susen, antar att ni helt lagt ner planerna på ERA-test? Ska bli spännande att höra vad ni tycker om nya kliniken.
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016