• Mooki

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Savasana: Fortfarande väldigt mycket fram och tillbaka med kroppstemperaturen, men inte så ont och jag känner mig lite bättre i alla fall. Men dagarna går så himla långsamt, vill att det ska bli testdag nu! Har verkligen ingen som helst känsla i kroppen om det har gått bra eller inte, just nu känns oddsen som 50/50. Men ju närmare testdag jag kommer, desto säkrare brukar jag bli att det inte har gått vägen...

  • Mooki

    Savasana: Jag är ju också hemma, men hade inte orkat jobba nu. Planen var att börja på torsdag, vi får se hur det blir. Vi har 2 st kvar i frysen, men de är nog inte av så bra kvalitet. Denna gång fick vi tillbaka ett bra embryo och ett av medelkvalitet. Så de i frysen kan som bäst ha medelkvalitet, inte så lovande... Tråkigt att ni inte har några frysisar kvar, hoppas verkligen att ni får ett plus detta försök! Hur tänker du kring tjuvtestning?

  • Mooki

    emmm28 och Milla2016: Grattis till lyckad upptining och transfer idag! Det verkar som att alla vi ruvare fått tillbaka fina blastocyster:).

  • Mooki

    Bappen: Men det är ju fantastiska nyheter! Jag har tyvärr ingen erfarenhet om hur högt värdet ska vara och risken för missfall, men som Savasana säger är det viktiga att det ökar. Hoppas verkligen att det går vägen! Kram.

  • Mooki

    Bappen: Sa de uttryckligen att det var negativt? Vet att om man testar positivt på första testet vill de alltid att man gör ett till för att se att hcg ökar och att progesteronhalten är bra.

  • Mooki

    Bappen: oroa dig inte för den extra progynonen, den kommer inte att påverka. Jag håller tummarna och hoppas verkligen att hcg stiger, även om gyn i Sverige inte tror det.

  • Mooki

    Jättetråkigt att höra Bappen, jag lider verkligen med dig:(. Ta hand om varandra under denna tunga period. Många lyckas inte på första försöket, så förlora inte hoppet. Visst har ni flera kvar i frysen? Stor kram.

  • Mooki

    Bappen: på IVF Riga behöver man bara vänta 1 cykel innan man kan påbörja nästa försök. Men olika kliniker kan ha olika rutiner.

  • Mooki

    Tulpa: Välkommen till tråden:)!

    Om att vänta en eller två cykler: Jag har inte behövt ta någon nedregleringsspruta vid vare sig färskförsök eller FET hos IVF Riga, bara kört med östrogen och progesteron. Det kanske är anledningen till att de har gett mig grönt ljus redan efter en cykel. Vi har ändå valt att vänta längre, försöken sliter både fysiskt och psykiskt.

    Bappen: jag gjorde hysteroskopi efter mitt första misslyckade försök. Jag har även gjort ett sk ERA-test som mäter när livmoderslemhinnan är som mest mottaglig för att embryot ska fästa. Testet mäter även om du har någon avvikelse i ditt sk "implantationsfönster", dvs om embryoåterföring ska ske vid den tidpunkt som anses som "normal" eller tidigare eller senare i cykeln.

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016