• Mooki

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Bappen: Mitt andra försök i Riga gjordes i naturlig cykel och tvärtemot azurea var det en dålig erfarenhet. Nu vet jag inte på vilket sätt det är tänkt att du ska göra det,men jag fick först ta Pergotime (för att stimulera äggbildning) samt sedan Pregnyl för att ägglossa. Problemet blev att jag fick väldigt tunn slemhinna av pergo och var tvungen att lägga till östrogen i alla fall. Detta försök upplevde jag som jättejobbigt. Men vad som funkar bäst är väldigt individuellt, hör med din klinik.

    NinaCamilla: Det är jobbigt nu, tog blodtest i torsdags och hoppas verkligen få svar på måndag, men vet att det tyvärr kan dröja tills tisdag. Har testat svagt positivt hemma, men vågar inte hoppas ännu.

  • Mooki

    VÄNTAR PÅ BEHANDLING

    Quinna73

    Längtar74, Serum Aten

    Wish, invimed Polen

    Bappen, Ava Riga

    UNDER BEHANDLING

    RUVAR

    Milla2016 FET Testdag 9/2

    Hopp72 ET Testdag 5/2

    Emmm28 FET Testdag 3/2

    Mooki FET 15/1, Testdag 28/1, vänta på svar från blodprov

    GRAVID

    Uptomeism FET 6/1 VUL 2/2

    Savasana, FET 14/1, AVA Clinic i Riga, ett embryo

  • Mooki

    NinaCamilla: imponerad av att du kan hålla dig ifrån att tjuvtesta! Håller tummarna för att det går vägen för dig denna gång.

  • Mooki

    TyckOmMig: Jag vet inte och har ingen statistik, men skulle gissa på att blastocyster har bättre chans att klara sig. Alla våra frysta blastocyster har klarat upptiningen, däremot har flera 3-dagars gått förlorade. Dessutom är det stor skillnad mellan kliniker. På Karolinska Huddinge där jag gjorde mina landstingsfinansierade IVF klarar ca 2/3-delar av alla frysta embryon upptiningen, på IVF Riga där jag går nu klarar sig 98 %.

  • Mooki

    Savasana: nej, inget svar ännu och det gör mig galen... har försökt kontakta läkaren utan att lyckas. Tycker inte att det är ok att det tar så lång tid. Tog blodprov nr 2 idag. Har du fått datum för VUL?

  • Mooki

    Ja, det är Eva jag går hos. Skickade sms tidigare idag utan att få svar. Jag är verkligen jätteledsen, om jag är gravid har jag precis gått in i vecka 6 och jag vill ju meddela kliniken så att de kan ta ställning till fortsatt medicinering. Funderar om jag ska beställa ett prov hos det där privata labbet. Ni som gått hos dem: jag har läst att man kan ta provet vardagen efter man gjort sin beställning, men måste man lägga sin beställning före ett visst klockslag?

  • Mooki

    Hopp72: jag tog provet i torsdags, jag skulle se till att ha en back up-plan om jag vore du.

  • Mooki

    Tack alla! Får jag inte svar imorgon beställer jag ett test hos Werlabs. Det blir inte taget på de testdatum kliniken vill, men bättre än ingenting. Om det visar sig att det inte har gått vägen denna gång tänker jag definitivt använda mig av Werlabs vid nästa provtillfälle. Aldrig mer denna tortyr!!!

  • Mooki

    Nirak84: Välkommen till tråden!
    Angående Eva: hon tar både landstingsbesök, som du kan boka själv på nätet, samt privatbesök, som är det som gäller för ÄD utomlands. Dessa privatbesök bokas via sms eller mejl, det kan få tid att få svar, men är du väl hennes patient ordnar hon alltid än tid när du behöver. Besöket kostar 1400 kr, endast kontant betalning. Eva har många patienter nu, jag fick komma till henne på nåders i mars förra året (men nu är jag stammis:)) IVF Riga samarbetar även med Nordiskt Centrum, nordisktcentrum.se. Ring dem om Eva inte svarar!

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016