• Mooki

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Savasana: Ja, det är just det att det bara blir värre som oroar mig. Visst har jag känt av lite efter insättning förut, men inte på det här viset. Riga höjde dosen av  Prednisolon till 20 mg/dag efter insättning, så det tar jag nu. Fragmin 2 850 IU, 1 injektion varannan dag samt Trombyl 75 mg varje dag. Är så orolig att det är någon typ av infektion på gång, skulle vara min vanliga otur...

  • Mooki

    Ja, lika bra att mejla dem idag. Blir det inte bättre imorgon får jag nog försöka hitta en gyntid, i värsta fall åka till gynakuten. Har tagit ledigt från jobbet tom onsdag i alla fall.

  • Mooki

    Bappen: Jag förstår verkligen din ångest. Det var samma för mig vid mina misslyckade IVF:er, mensen kom alltid före testdag. Som Savasana säger, vid ÄD är det annorlunda, mensen kommer normalt inte förrän efter du slutat med hormonerna. Men jag blödde faktiskt lite vid båda mina misslyckade ÄD försök. På försök 1 började jag småblöda redan dagen före ET. Datum för ET låg sent i cykeln för att synka med donatorn, och min teori är att progesteronet sattes in för sent. För om du bara tar östrogen utan progesteron så får du blödningar. Jag småblödde sedan i en vecka efter ET. Tror inte embryot hade någon chans alls den gången, det forslades säkert bort med blodet. 2:a försöket fick jag en liten blödning ett par dagar efter insättning. Tror det beror på att embryot inte fäste, man kan få en liten blödning när det stöts ut. Så var det även för mig vid mitt enda IVF som ledde till normal graviditet: 2 embryon sattes in. Vid den dag jag normalt brukade få mens fick jag en liten blödning, som pågick i ett par dagar. Men ingen riktig mens kom. Ett embryo fäste. Sedan finns det ju andra som tvärtom får en så kallad nidblödning, dvs en liten blödning när embryot fäster. Så, ja, denna väntan är tortyr, men du ska inte behöva oroa dig för att få mens redan nu i alla fall. Jag hoppas verkligen att du plussar om några dagar!

  • Mooki

    Vad tråkigt Bappen, men ge inte upp hoppet ännu. Det händer ändå att personer får negativt test på hemmatester några dagar före testdag och sedan plussar med blodprovet på testdag. Jag håller tummarna för att det blir så för dig.

  • Mooki

    Savasana: Fick svar från kliniken och de verkar tycka att allt detta är positiva tecken. Tydligen kan man få ont efter ET, att det håller i sig kan betyda att implantationen har börjat. Och mild temperaturhöjning, 37-37,5 grader efter ET var tydligen också ett positivt tecken. Men jag känner mig mer tveksam, nu på morgonen har temperaturen växlat mellan 36,2 och 37,7 grader och det känns lite som att det pågår ett krig i kroppen. De vill att jag ska hålla koll på hur jag mår och rapportera igen imorgon. Hur mår du?

  • Mooki

    Savasana: Det verkar inte som att IFV Riga ordinerar IL-dropp, det är inget jag har hört dem tala om. Men självklart kan jag fråga. Jag har inte haft några nattsvettningar eller svettningar på dagen för den delen. Är nattsvettningar ett tecken på immunangrepp?

  • Mooki

    Hur går det till när man får IL-dropp? När börjar man, hur ofta gör man det och hur lång tid tar det?

  • Mooki

    trex2013: Tack för info! Ska absolut ta upp detta med IL-dropp med min klinik om detta försök inte lyckas. Verkar vara mkt populärt just nu. Måste du få en läkare i Sverige att skriva ut det så att du kan gå till vårdcentralen och få det?

    Milla2016: Håller tummarna för att upptiningen går bra och att du får tillbaka en fin blastocyst imorgon:)!

  • Mooki

    Cejo77: Vad roligt med en till ruvare:). Hoppas att embryot fäster och att ni endast behöver ta från frysen för eventuella syskonförsök.Gjorde ni även det misslyckade blastocystförsöket på IVF Riga?

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016