• Progressiv

    Separata badtider för kvinnor och män

    Ja, är ni för eller emot? Det har ju varit en het potatis ett tag. Personligen är jag emot; motivering överflödig.

  • Svar på tråden Separata badtider för kvinnor och män
  • Bibbidi

    Någon skrev innan att man på en del boenden inte kan kommunicera på annat sätt än med kroppsspråk. 

    Läste förut att åtminstone ett bad infört att man inte får bada om man inte kan svenska eller engelska bra. Det tycker jag är ett rimligt krav (så man vet att man kan förklara regler för dem) och sedan tycker jag också att det är ett rimligt krav att "barn" från olika boenden inte får komma och bada utan ledsagare (som också har nämts tidigare i tråden som ett förslag). Men då ska det vara bara några få (typ 3-4) på en ledsagare och inte en hel drös på bara en stackars ung ledsagare som kommer ha noll chans att "hålla koll" på dem... Så att det inte blir som den gången 11 stycken ensamkommande kom till ett badhus i Växjö och slet av kläderna på barnen som hade badkalas. 

    Sen tycker jag också att om man inte skött sig under sin tid här i Sverige när man ansöker om medborgarskap så ska man inte få en chans att få det - utan då ska man bli utskickad/nekad medborgarskap. Men det tillhör nog en annan diskussion än hur vi ska göra på badhusen.


    ♪ Bibbidi-Bobbidi-Boo ♫
  • Ankanpankan1

    Klart vi inte ska ha separerade badtider!!!

    De so uppför sig illa och tafsar på tjejer på badhuset ska lära sig hur man beter sig.

  • Progressiv
    AnonymInternetAnvandare skrev 2016-03-28 13:12:37 följande:

    Det roliga är att ni inte förstår att muslimerna kommer att fortsätta så här tills de fått det samhälle de vill ha.


    Sorry, det här är ingen SD-tråd.
  • Flash Gordon

    Snart en icke-fråga.

    Horder av unga män driver genom Eriksdalsbadet i Stockholm och gör de-facto badet till en enkönad plats. Rapport från landstingsrådet i Stockholms län efter henens eget besök på badet:

    http://stockholmsbloggen.se/stoppa-stoket-paa-baden/

    "De som förespråkar könsseparering kunde ha varit nöjda. I praktiken var det redan uppnått på Eriksdalsbadet under besöket, då det var de unga killarnas villkor som styrde hela tillvaron ..."

  • Gung Ho

    Ett problem är också att det inte bara är att kräva saker av existerande personal... Konflikthantering med stora grupper stökiga unga män är troligen inget som tidigare funnits med i arbetsbeskrivningen..

  • tantamantan
    AnonymInternetAnvandare skrev 2016-03-28 13:12:37 följande:

    Det roliga är att ni inte förstår att muslimerna kommer att fortsätta så här tills det fått det samhälle de vill ha. Precis som muslimerna tjatade sig till moskéer, halalmat, ledighet vid högtidsdagar så kommer de att tjata sig till sharialagstiftning. Det finns redan i svenska ghetton, det kommer att bli allmän lag i Sverige, när de är tillräckligt många.

    Jag hatar inte muslimer, inte "moderata" muslimer, som är som vi svenskar, men det är ju inte moderata muslimer som är problemet, utan de hundratusentals fundamentalister som lever i Sverige idag, som stödjer Sharia, som stödjer terror som tycker att vi svenskar ska anpassa oss till islam, istället för att muslimerna anpassar sig till Sverige.

    Det är så, varför förneka det? Ta en titt på internet, det finns massvis med avrättningsvideos från ISIS, man hugger huvudet av folk, korsfäster kristna, eldar upp fångar levande, kör över dem med stridsvagnar, man stenar kvinnor. Man filmar alltihopa och lägger upp det på internet. Sen finns det tusentals muslimer i Sverige som ser på de här videona och tänker "ah det är rätt åt dem, allahu akhbar".

    Varför fattar inte människor att anledningen till att de här muslimerna tafsar och våldtar tjejer är för att de vill att tjejerna ska anpassa sig till islam. Ni ska anpassa er, inte muslimerna. Det här med separata badtider, det har muslimerna alltid velat ha, man har bett om det i åratal i kommuner som Malmö och nu fått det. I andra kommuner där man inte fått det, där antastar man tjejer som badar, och på så vis kan man tvinga fram separata badtider.

    Alltså ni kan skrika rasist hur mycket ni vill. Problemet är inte moderata muslimer, det är de här muslimerna som anser att det är Sverige som ska anpassa sig till islam och inte tvärtom. Det finns hundratusentals av dem, ni tror att det är några få, det är inte några få det hundratusentals. Av de som kommer hit nu, tror ni att alla är vettiga moderata muslimer? Ni drömmer, många av dem stödde rebellerna i Syrien, som är islamister, som vill ha Sharialagar.

    Ni måste bestämma er, om ni vill ha ett islamskt samhälle, då är det bara att fortsätta på det här sättet, ta in hundratals män varje vecka, det blir tiotusentals per år och en miljon på 10 år. Är det sånt här ni vill ha så fortsätt som vanligt. Om ni inte vill ha det så här så är det inte hållbart att ta mot muslimer. Då måste Sverige sluta ta mot muslimer. Varför ska det vara rasistiskt att säga det för? Det är bara att se på hur Sverige har utvecklats de senaste åren.

    Det byggs moskéer, kvinnor går omkring i slöja, förekommer fall där man har kvinnor i burqa, du har muslimer som tittar på ISIS-videos på internet, tusentals, du har muslimer som vill ha Sharia och leva enligt de mest fundamentalistiska synen på islam. Ni vet att det är så här, men ni höjer inte rösten mot muslimerna, ni höjer rösten mot de som kritiserar utvecklingen.

    Det handlar inte om att ställa människor mot människor, utan det handlar om samhällssyn, vilket samhälle ska vi ha, då måste vi välja, det går inte att ha det som idag om vi vill att vårt samhälle ska fortsätta vara jämlikt.


    Det här var nog något av det bästa jag har läst.

  • Progressiv
    tantamantan skrev 2016-04-16 08:05:22 följande:

    Det här var nog något av det bästa jag har läst.


    *Host* - värsta - *host*, jag har läst...
  • tantamantan
    Progressiv skrev 2016-04-18 06:42:08 följande:
    *Host* - värsta - *host*, jag har läst...
    Vadå host? Vågar du inte stå för det du skriver? Jag har inga problem med att du eller andra har annan åsikt än jag.
  • K Markatta
    Sümeyya Gencoglu (MP), som sitter i miljöpartiets partistyrelse och som är lokalordförande för Svenska muslimer för fred och rättvisa, organisationen som leds av handskakningsvägraren Yasri Khan, har skrivit följande debattartikel:

    www.svt.se/opinion/article3154452.svt

    Där försvarar hon könsapartheid på badhus och anklagar en muslimsk debattör som är motståndare till det för islamofobi.
  • Progressiv
    tantamantan skrev 2016-04-21 08:06:54 följande:

    Jag har inga problem med att du eller andra har annan åsikt än jag.


    Jag är ju lite lätt sarkastisk, framgick inte det?
Svar på tråden Separata badtider för kvinnor och män