Inlägg från: Anonym (M) |Visa alla inlägg
  • Anonym (M)

    Svenska tjejer knullar hela tiden

    Anonym (CM) skrev 2016-11-26 14:47:45 följande:

    En intressant sak i det hela är att frågar du en tjej hur man ska få ligg. Så säger hon att det bara är att gå ut så löser det sig. 

    Men när en kille bara går ut kan han gå ut i 365 dagar i sträck utan att något händer. För en tjej så sker något förr eller senare inom rimlig tid. 

    "Var 20:e vuxen man i Sverige har aldrig haft sex ? Anders är en av dem   ? Att vara oskuld i vuxen ålder är vanligare bland män än bland kvinnor, säger sexologen Malena Ivarsson. "

    Om vara oskuld i vuxen ålder är vanligare bland män än hos kvinnor så måste det statistiskt sett bli så att fler kvinnor har legat med färre antal män.


    SÄger kvinnor det? Vilka kvinnor har du frågat der? (Att det bara är att gå ut så löser sig frågan om sex).

    Varför är det för övrigt bara relevant att jämföra just singlar? Sex som sex eller?

    För om det finns en skillnad mellan män och kvinnor som är singlar skulle ju den tex kunna bero på att fler kvinnor föredrar sex i förhållanden än män så att det därför blir svårare för dessa män som föredrar att ha sex som singlar att få napp. Det i sin tir kan ju bero på olika konsekvenser för män och kvinnor som har tillfälligt sex, olika riskfaktorer att ta hänsyn till mm.

    Och om du menar att dessa sexlösa män kan få sex om de skaffar aig en relation är det verkligen så orättvist då? Så mycket svårare?
  • Anonym (M)
    Anonym (CM) skrev 2016-11-26 14:51:54 följande:

    Bara gå ut och följ ett par män av olika de slag under en tid så får du se hur svårt det är. Finns kvinnor som har blivit helt chockade över hur svårt det är för vissa män att få ett ragg. Det är nästan inte värt att försöka ens. 

    Medans kvinnor får det mycket tack vare att kvinnor blir påraggade så gott som varje kväll och får ett urval att välja på. 

    En sak jag inte kan förstå är vad är det som är så farligt med att erkänna eller vad är man rädd för att erkänna det hela. Det är väl bara slå sig för bröstet som kvinna och vara glad över att de kan ligga lättare än män. 

    Eller har det med att göra att män inte ska få chansen att vara offer någonstans. Hemska tanke. :-P


    Jag tror ju inte att det generellt är lättare för kvinnor med sex än för män, därför vill jag inte erkänna det.

    Dessutom blir der ju väldigt stigmatiserande för de kvinnor som har svårt att "få till det" att sprida myten att alla kvinnor kan få sex hur lätt som helst.
  • Anonym (M)
    Anonym (CM) skrev 2016-11-26 14:51:54 följande:

    Bara gå ut och följ ett par män av olika de slag under en tid så får du se hur svårt det är. Finns kvinnor som har blivit helt chockade över hur svårt det är för vissa män att få ett ragg. Det är nästan inte värt att försöka ens. 

    Medans kvinnor får det mycket tack vare att kvinnor blir påraggade så gott som varje kväll och får ett urval att välja på. 

    En sak jag inte kan förstå är vad är det som är så farligt med att erkänna eller vad är man rädd för att erkänna det hela. Det är väl bara slå sig för bröstet som kvinna och vara glad över att de kan ligga lättare än män. 

    Eller har det med att göra att män inte ska få chansen att vara offer någonstans. Hemska tanke. :-P


    För övrigt svarade du inte på frågan. Finns der någon undersökning som visar att majoriteten av singelkvinnorna har fler sexpartners än majoriteten av songelmännen? Min gissning är nämligen att der förhåller sig tvärtom. Men att vi båda gissar ger ju inget svar.
  • Anonym (M)
    Anonym (CM) skrev 2016-11-26 15:02:14 följande:

    En majoritet av kvinnor som jag diskuterat detta med och en majoritet av killar som jag någonsin diskuterat frågan med som fått dessa råd. Många förstår inte ens frågan, vadå, one night, men bara gå ut ju. 

    Eftersom sex i ett förhållande är väldigt styrt inom förhållandets regler. Det säger ju inte så mycket om hur lätt eller svårt det är om ett par redan bara har sex med varandra. Det blir ju varken lättare eller svårare för ett visst kön inom ett förhållande att ha sex. Medans ute på jaktarenan så att säga där kan man studera skillnader på kön.

    Konsekvenser är också en faktor som påverkar självklart. T.ex. att en tjej ska bära på ett barn osv. Visst finns det tjejer som vill ha sex i förhållandet hellre. Därför ser man också fler män i förhållanden som önskar de kunnat leka av sig mera som singel innan de blev i förhållande. Vilket ju inte är så lätt då om tjejer hellre vill ha ett förhållande först. 

    Det blir ju sällan bra om en ny oskuld kille går på ett förhållande som prio 1. 

    Men sen ser man att även tjejer som vill ha förhållande träffar på den mannen som visar rätt egenskaper på krogen, då går hon hem och ligger i alla fall. 


    Så i din bekantskapskrets det ut så?

    Jo fast man skulle ju kunna mena att det är svårare för ena gruppen att få till ett förhållande också och att vissa är singlar ofrivilligt och menar man det är det ju relevant att räkna med även personer som har partners.

    Långt ifrån alla kvinnor går ut på krogen och skaffar one night stands.
  • Anonym (M)
    Anonym (CM) skrev 2016-11-26 15:04:33 följande:

    Man behöver inte sprida att alla kvinnor kan få till det, men man kan säga att en majoritet har det lättare. Men det blir också stigmatiserande om man försöker säga att killar inte har en uppförsbacke när det kommer till att ragga i jämförelse med tjejer. De killar som då i vuxen ålder är oskulder känner ju sig ännu mer ensamma och undrar vad det är för fel på dem.


    Ok, det jag är emot är de som sprider det osanna att det är en liten grupp män som "får" sex och att majoriteten av män är utan. För det stämmer ju inte.

    Men visst finns det ofrivilligt ensamma män och kvinnor men kan inte se att de blir hjälpta av att man sprider osanningar.
  • Anonym (M)
    Anonym (CM) skrev 2016-11-26 15:08:47 följande:

    Ja men i diskussionen så talade man inte om förhållande. Jag talade om lättare eller svårt att få ligg, samlag. För att göra en sån bedömning så ser ger inte förhållandena varken till eller från.


    Jobjag tänker om man är singel och vill ha sex men bara i ett förhållande och inte lyckas få till det så har man ju lika svårt att få sex som den songeln som vill ha ett one night stand och misslyckas. Det finns nämligen de som tidogare i tråden (om jag inte blandar ihop trådar) att kvinnor som är singlar är det frivilligt till skillnad från män.
  • Anonym (M)
    Anonym (CM) skrev 2016-11-26 15:12:09 följande:

    Nu formulerade du dig annorlunda. Du skrev majoriteten av män är utan. Det betyder oskulder. 

    Det är ingen som har sagt. 

    Det man har sagt är att det är en större grupp kvinnor som ligger med en mindre grupp män.

    Även om alla har fått ligga en gång minst så blir fördelningen av antalet ligg till att det är en mindre grupp män som har ett större antal medans antalet ligg blir mer utsmetat i tjejgruppen.


    Fast den stora gruppen män (om man tar bort de som har mest och minst sex) har enligt statistiken fler sexpartners än motsvarande grupp kvinnor. Så det är ju inte så att den stora gruppen män har det sämre i det avseendet än den stora gruppen kvinnor.

    Och en del verksr ju vilja tolka att det finns en liten grupp män som har många sexpartners innebär att den stora gruppen män har färre sexpartners än den stora gruppen kvinnor.
  • Anonym (M)
    Anonym (CM) skrev 2016-11-26 15:16:44 följande:

    Förstår men det är en annan diskussion. Jag skrev mitt inlägg utifrån ligg och inget annat. 

    Det blir bara konstigt om vi diskuterar en sak och du frågar utifrån andra förutsättningar och svarar. Lättare om vi diskuterar en sak i taget och håller oss till det. 


    Faste jag skriver ju också om ligg/sex. Men menar du att du bara skriver om one night stands? Hur lätt det är för män och kvinnor med det?

    Då skulle jag definitivt vilja hävda att det kan vara väldigt svårt för kvinnor på grund av de konsekvenser det kan innebära för kvinnor.
  • Anonym (M)
    Anonym (CM) skrev 2016-11-26 15:25:38 följande:

    Ser inget mervärde i att ta bort en del av grupperna. Varför? 

    Jämna ut jämförelsen. 

    Så länge det finns bara en liten övervikt eller snefördelning inom gruppen män till att vissa män "roffar" åt sig fler ligg så kommer det bli en snefördelning i botten på gruppen också till att det blir en något större grupp män som inte får ligga. 


    Fast det är ju du som plockar ut en grupp, du jämför ju inte heller hela gruppen kvinnor med hela gruppen män.

    Anledningen att jag jämför "den stora massan", är ju för att det gång på gång hävdas att den stora massan män (majoriteten) har förre sexpartners än majoriteten kvinnor på grund av att det är en liten grupp män som har sex med majoriteten kvinnor. Eftersom detta helt enkwlt intw stämmer jämsför jag dessa majoriteresgruppee för att försöka förtydliga läget.

    Så ja det finns en mindre grupp män som har betydligt fler sexpartners än majoriteten av männen. Så jämför du bara män sinsemellan får du den "orättvisa" du är ute efter. Men feltänket blir ju när man drar slutsatsen att bara för att det finns några få män som har en massa partners så innebär det att det är stora skillnader mellan "de flesta" män och "de flesta" kvinnor. Att majoriteten av män har färre sexpartners än majoriteten av kvinnor eftersom det är en mindre grupp män som tillfredsställer alla dessa kvinnor. Och den slutsatsen är fel och stämmer inte med den statistik som finns på området.
  • Anonym (M)
    Anonym (ankare) skrev 2016-11-26 23:21:35 följande:

    Varför skulle någon välja de som ser sig som falla utanför normen?

    Relationer är ingen terapi, relationer väljer man för att få en guldkant på tillvaron inte för att hjälpa ensamma människor.


    Jag håller med Dorian här. Givetvis finnsndet många som väljer de som faller itanför normen på ett eller annat sätt. Vissa föredrar tom de personerna. Dock ej av alteuiska skäl utan för sin egen skull. Även många kvinnor faller utanför normerna och ofta söker man sig till nån man känner gemenskap med.
Svar på tråden Svenska tjejer knullar hela tiden