• Ölandstoka

    IVF hösten 2019

    LLW skrev 2020-01-20 14:12:11 följande:

    Jag håller tummarna för er nu! Tar du lutinus? Hur är magkänslan?


    Tack! :) Vid varje insättning har jag haft stickande och molande känslor i magen men det har aldrig varit något så jag försöker att inte tolka in så mycket i hur det känns. Är bara rd2 också. Är väl ganska inställd på en ny ivf i februari. Jag tar lutinus 2 gånger om dagen.

    Men hur går det för dig?!? Har du ny tid för ul i veckan? Har blödningar avtagit? Hur känns det? Hoppas så att det går vägen nu :)
  • Ölandstoka
    LLW skrev 2020-01-20 16:30:16 följande:

    När har du fått testdag? Den där väntetiden alltså, fy vad den tär. Tror du ni får köra direkt om det inte tar sig?

    Det går väl sådär. Känns som man väntar på domedagen. Och det gör man ju på sätt o vis.. mitt stackars psyke är inte så stabilt dessa dagar. Blöder ingenting nu, förutom pyttelite bruna blödningar men inget nytt blod iallafall. Mår illa konstant, har hög puls och är ovanligt varm, men annars inga symtom. Kan ju betyda vad som helst. Önskar bara att jag kunde få veta NU! Men det är på onsdag det är dags.. herregud så nervös jag är!


    Tycker att det låter som jättespännande symtom :D Men förstår att det måste vara jobbigt att gå och vänta. Skönt att det har lugnat ner sig med blödningen. Ska tänka på dig på onsdag, håller tummarna :)

    Jag har testdag 5 februari men blir det som förra fet borde mensen komma ca 1 februari. Det ska gå bra att börja nästa behandling på en gång. Som jag har förstått det så behöver jag bara ringa så fixar de recept då enligt anteckningar i journalen. Hoppas så klart att slippa men det börjar bli så svårt att tro att det någonsin ska gå.
  • Ölandstoka
    Fifen skrev 2020-01-21 13:19:54 följande:

    Tjuvtestade idag på sambons födelsedag, ville så gärna att det skulle visa positivt så vi kunde fira det också. Men det var helt blankt. RD6 idag och testade med morgonurin och ett test som skulle mäta så långt som hcg 5 mlU/mL så tänker att det borde visa någon skygga om det skulle ha tagit sig. 

    Men fortsätter att leva på hoppet ett par dagar till. Även om hoppet är mindre nu.


    Beklagar! Men det kan vara för tidigt också.

    Min man fyller år nästa vecka och jag har klurat fram och tillbaka om jag ska testa då eller inte men jag tror att jag har bestämt mig för att låta bli. Men förstår hur du tänker, tänk att få ge den presenten :)
  • Ölandstoka
    Suckxxx skrev 2020-01-21 11:35:29 följande:

    Snälla hjälp mig tjejer är det normalt med NK- celler 12? Är det inte för högt?


    Ingen aning tyvärr, det bästa är nog att ringa och fråga kliniken.
  • Ölandstoka
    LLW skrev 2020-01-21 15:47:15 följande:

    Tack snälla <3

    Ja man vill ju inte börja om, verkligen inte, men ändå blir fallet lite lättare om man vet att man inte behöver vänta ytterligare. Tiden är ju det värsta i allt det här. Allt man gör är att vänta!


    Jag tjuvkikade på din blogg ;) Fantastiskt stort grattis! :) Vilken milestone. Dum fråga kanske men hur känns det?
  • Ölandstoka
    Fifen skrev 2020-01-24 06:46:56 följande:

    Hur går det för dig Ölandstoka? För mig känns det inte vidare. Tror inte det blev något denna gång heller. Känns som att det är helt tomt där inne. Lite tröttare än vanligt, men tror det kan vara progynon eller Lutinus.

    Ska ha mens på söndag, men eftersom jag tar hormonerna kommer den inte fören jag slutat med dem. Funderar på att testa på måndag, visar det inget då funderar jag på att sluta med alla hormoner. Har egentligen testdag på onsdag. Men min mens är så kaos de första 2-3dagarna och vi har lite galaj på gång på lördagen så vill inte ha menskausdag då...


    Tråkigt att du inte har någon bra känsla men samtidigt vet man ju inte. Jag slits mellan sorg att inte känna någonting alls och övertygelsen att de flesta inte känner något förrän senare.

    Är lite förvirrad också, jag fick lite spottings igår på ruvardag 5. Är för tidigt för att jag ska känna mig besegrad men samtidigt känns det inte som ett så bra tecken. Har googlat ihjäl mig och funderar massor om det tom kan vara ett bra tecken. Ska göra mitt yttersta för att slappna av och ha en skönt helg! :)
  • Ölandstoka
    Söstrami83 skrev 2020-01-25 22:51:27 följande:

    Hej Ölandstoka. Jag var med i tråden tidigare i höst. Om jag var du skulle jag ta det som ett bra tecken. Jag hade nämligen också spottings på rd5 och den gången satte det sig :) Så håll hoppet uppe.


    Vad härligt att det tog sig för dig :)

    Kände du på dig att du var gravid eller fick du en glad chock när du testade?
  • Ölandstoka
    Söstrami83 skrev 2020-01-27 19:07:00 följande:

    Jo, det var helt underbart. Kände inte på mig det. Väntade till testdag med att testa. Hade mycket känningar som molvärk, men kunde lika gärna vara Lutinus. Kändes i stort sett likadant som gången innan när det inte tog sig. Skillnaden den här gången var att mensen uteblev (kom på BIM förra gången) samt att jag hade en liten färgad flytning på rd5 (sannolikt en nidblödning). Jag gjorde FET med 5-dagars blastocyst i ostimulerad cykel med Lutinus-behandling. Visst har du gjort nåt liknande?

    Hur känns det nu då? Har du haft någon mer blödning eller var det bara en gång? Hoppas att det var en nidblödning :)


    Vad härligt att höra! :) Det lilla jag känner är samma som vid alla andra återföringar och samtidigt som det känns deppigt att inte ha några känningar så är det så skönt att höra att alla inte har det såhär tidigt.

    Nu börjar dagarna med illamående pga nervositet, fick spottings motsvarande imorgon vid min förra fet så nu är det läskigt. Hade bara spottings en halv dag då på rd5, sen har det inte varit något mer. Det stämmer, jag gör också fet med en blastocyst i ostimulerad cykel.
  • Ölandstoka
    Söstrami83 skrev 2020-01-28 10:00:42 följande:

    Vet att det är sjukt nervöst. Håller alla tummar för dig. Tror att det kommer att gå bra.

    Själv väntar jag på att få starta en ny IVF-omgång. Var tvungen att avbryta min graviditet för några veckor sen pga fosteravvikelser som visade sig på RUL. Blev en sen abort i v 22. Det har varit riktigt tuffa veckor. En riktig mardröm.

    Men har nu så smått börjat se framåt igen och vill försöka bli gravid igen så fort som möjligt.


    Beklagar! Det måste ha varit fruktansvärt. Hoppas att det tar sig snabbt :)
  • Ölandstoka
    Fifen skrev 2020-01-28 12:53:45 följande:

    Jag börjar bli så nervös! Testdag imorgon och denna gång har jag inte tjuvtestat så mycket som jag brukar.

    Jag tycker att jag har känt en massa mer än vid tidigare fyra FET som vi gjort. Men å andra sidan har kroppen känts olika vid alla försök, så kan inte riktigt gå efter det heller. Jag tar Lutinus 3ggr/dag, Progynon 6mg (en tablett morgon och två tabletter kväll), 75mg trombyl och 5mg Prednisolon. Och är jag googlar på de symptom som i alla fall skiljer sig åt innan vanlig mens står det att allt beror på ökade koncentrationer av progesteron. Så tänker att det nog är Lutinus och mensen som är på väg. Testade negativt RD6 och RD8 men har inte vågat testa något mer efter det.


    Spännande, håller tummarna :)

    Ska du testa imorgon bitti?
  • Ölandstoka
    Fifen skrev 2020-01-29 06:42:13 följande:

    Gick inte denna gång heller :'( testade minus igen på testdagen (RD14) idag med Blastocyst :'( känns så tungt! När ska den bli min tur att få se det där extra strecket på teststickorna?! :'(


    Nej.. Skit också! Så hemskt att inte veta hur länge man ska behöva kämpa och slita. Kram på dig!
  • Ölandstoka
    Söstrami83 skrev 2020-02-01 09:14:31 följande:

    Tack! Det hoppas jag också :) Hur går det för dig?


    Mår illa av nervositet. Hade tänkt testa idag men jag törs inte! :P Kanske imorgon.. Har aldrig gått såhär långt utan spottings men jag är så otroligt rädd att testa negativt. Känns i stort sett som vid andra ruvningar (som misslyckats) så samtidigt som jag börjar hoppas så tror jag inte på det.

    Vi ska dessutom träffa vänner ikväll och släktingar imorgon som inte vet och jag vill inte ha testat så nyligen. Blir svårt att hålla känslorna i styr vare sig det är positivt eller negativt.
  • Ölandstoka
    Jooosen skrev 2020-02-01 10:31:51 följande:

    Åh fyfan va nervöst. Har tänkt på dig i veckan. Jag hoppas verkligen för dig nu. Jag drog ju ut på testet sjukt länge. När är din testdag? Ja kände precis likadant som med de tidigare två ruvningarna. Köpte tillome 3 paket tamponger o sa till alla att det gått åt helvete. Hoppas <3


    Tack vad gulligt! :)

    Fick det lilla fina embryot insatt för två veckor sedan idag, testdag på onsdag. Känner att det blir mer och mer på spel för varje gång jag går på toa och inget har hänt.

    Så härligt att du fick den fantastiska överraskningen med ett positivt test :) Hoppas så att det blir jag imorgon!
  • Ölandstoka
    Jooosen skrev 2020-02-01 11:13:30 följande:

    Aah okej! Man hoppas ju nånstans långt bak i huvudet men samtidigt vågar man inte. Sån sjuk terror. Jag hoppad verkligen att det blir du imorn!!!


    Jag är gravid!!! Aldrig trodde jag att jag skulle få säga de underbara orden. Är darrig och har hög puls fortfarande. Sov knappt inatt. Jah var så redo på ett blankt test men när jag hade doppat testet vänner jag mig om jättesnabbt och plockade lite och när jag tittade igen var det hur tydligt som helst :D

    Tusen tack Joosen och tusen tack alla för allt stöd!
  • Ölandstoka
    Jooosen skrev 2020-02-03 08:20:06 följande:

    Men jaaaaa!!!!! Grattis! Fyfan va underbart. Nä att säga dom orden känns typ som att man hittar på haha. Vilken insättning var detta? Gjorde ni testet tillsammans?


    Tack! :) Det här var fjärde insättningen, andra fet. Känns helt overkligt och jag måste övertyga mig själv om att det faktiskt är sant. Jag tänkte doppa testet och sen gå och hämta honom men jag hann inte :)
  • Ölandstoka
    LLW skrev 2020-02-03 08:36:38 följande:

    GRATTIS!!!!! Åååh vilken bra start på dagen haha! Sååååå glad för din skull, vilken underbar nyhet! Den där känslan när man ser testet första gången liknar ingenting annat verkligen. Njut nu av den här fantastiska dagen! <3


    Tack, vad gulligt! Har nästan svårt att njuta, det känns fortfarande overkligt :)
    Jooosen skrev 2020-02-03 08:44:57 följande:

    Haha herregud va kul! Men han visste att du skulle testa? Hur känner du dig?? Några symptom? Minns att ha inte hade många alls!


    Ja han visste :) Har ont i brösten på ett sätt som jag inte har haft för, en kombination av ömhet och känslan av träningsvärk typ. Drar och ömmar lite i magen till och från men mest på samma sätt som vid alla återföringar. Hoppas att allt ökar! :)
    Anni888 skrev 2020-02-03 08:46:18 följande:

    Men jaaaaa!! Grattis!! Så glad jag blir för din skull även här. Hoppas så för alla här inne och har liksom inte kunnat släppa den där tummen jag håller för dig då vi ruvade ?tillsammans? i höstas. Ha en bra dag på molnen!! :)


    Tack så mycket! Känns verkligen helt fantastiskt :)
  • Ölandstoka
    misu80 skrev 2020-02-03 13:12:47 följande:

    Woohooo!!! Åh såna fantastiska nyheter, sååå glad för er!

    Det var verkligen länge sen jag kikade in på tråden och tänkte bara kolla läget, hade inte kunnat få roligare nyheter :)

    Stort lycka till och stor kram, det är en underbar tid ni har framför er.

    Vi har hunnit till v.23 nu och vår lilla kille verkar må toppen. Äntligen har illamåendet lagt sig och nu kan jag njuta av magen som växer så det knakar :)


    Tack så mycket, betyder massor med alla gratulationer. Blir alldeles rörd :) Får se när vi landar, känns helt overkligt fortfarande.

    Vad härligt att lillen växer och frodas :)
  • Ölandstoka
    Aryzza skrev 2020-02-03 16:45:41 följande:

    Stort grattis! Att man kan bliså glad för folk man inte ens känner ä. Det brukar ju finnas trådar med BF och din månad och den typen av tråd är trevlig och har i mitt fall lett vidare till grupper på facebook :)


    Har också tänkt på hur orimligt engagerad jag har varit i människor jag inte ens träffat, har fällt många tårar här, båda glada och ledsna. Så det känns så fantastiskt med alla gratulationer :)
  • Ölandstoka
    Hedblomster skrev 2020-02-03 17:50:17 följande:

    Grattis Ölandstoka!!!


    Tack så mycket! Och lycka till med din behandling. Hoppas så att det är din tur nu :)
Svar på tråden IVF hösten 2019