• Ölandstoka

    IVF hösten 2019

    Hoppet19 skrev 2019-09-23 17:26:33 följande:

    Negativt test idag rd 12. Förväntat, men dock skittråkigt!

    Behöver ju fortsätta med lutinus oxh progesteon till helgen, då testdag är söndag rd 18. Sist fick jag ju jäkligt mycket skit från läkaren för att jag slutade tidigare....


    Jag har mens nu och det känns nästan förnedrande att fortsätta med lutinus. Föra upp en tablett som ska främja graviditet och få ut applikation alldeles blodig.. Vilket jävla skämt! Jag fortsätter med lutinus tills mensen är över, tänkte ta ett test då. Är ca tre veckor sedan plock då, är testet negativt då så känns det helt ok att sluta.

    Kommer du att fortsätta till testdag? Det är nog bra att göra det men jag känner att jag vill gå vidare också, är fortfarande lite kluven.
  • Ölandstoka
    Anni888 skrev 2019-09-24 08:04:07 följande:

    Nämen usch! Förstår det måste vara skit. Går det kanske ringa och prata med kliniken vad de tycker?


    När jag gick privat fick jag ok på att sluta med lutinus. Det rinner ju ändå bara ut med mensen på en gång liksom. Men nu är det landstinget och hon tyckte absolut att jag skulle fortsätta. Hon sa att både spottings och mens kan bero på både lutinus och graviditet men jag känner ju att det är helt kört. Jag förstår ju att de är stenhårda att man ska fortsätta men jag fick både spottings och mens då när jag brukar, testar jag dessutom neg ca 18 dagar efter äggplock så blir det inte så mycket tydligare än så. Känner psykiskt att jag vill kunna gå vidare när mensen är slut och det går inte så länge jag måste fortsätta med lutinus.
  • Ölandstoka
    Anni888 skrev 2019-09-24 09:20:07 följande:

    Gah! Förstår dig verkligen!! Låter som du har en bra plan. Stark är du! Kram


    LLW skrev 2019-09-24 09:50:42 följande:

    Känner verkligen igen det där med att bara vilja gå vidare. Hålla på med lutinus när man fått mens precis som vanligt är ju så jävla tråkigt. Jag slutade när mensen kom trots att testdatum var ett par dagar bort, hade ju testat negativt 5 gånger redan. Fick skäll av kliniken men gjorde det för mitt eget välmående. Kram till dig!


    Tack så mycket, så fantastiskt att kunna ventilera, deppa och peppa här! Kram <3
  • Ölandstoka
    LLW skrev 2019-09-24 10:52:57 följande:

    Nu ringde dom från Falun! På torsdag är det dags för mitt fjärde äggplock. Första gången utan narkos.. känner mig jättenervös men sköterskan som ringde garanterade att jag skulle få extra mycket lugnande och smärtstillande. Men är ändå nervös.. är så rädd att få så ont att jag inte kan slutföra plocket.

    Dessutom ska jag få andra dosen intralipiddropp. Lär bli en heldag där uppe.

    Sprayar som vanligt idag men tar ingen mer menopur ikväll utan det blir Ovitrelle 20:00!


    Det kommer att gå bra! :)

    Hoppas så att det är den för behandlingen ni behövde, peppar peppar för många guldägg!
  • Ölandstoka
    Hedblomster skrev 2019-10-03 18:35:06 följande:

    Mens idag och vi kan snart börja räkna ner mot vår sjätte insättning, om ca 20 dagar. Noll förhoppningar.


    Hoppet19 skrev 2019-10-03 19:41:36 följande:

    Åh känner med dig!

    Jag väntar på att få göra min femte insättning... Fick äntligen för första gången prata med en läkare där på ackis, en som verkligen lyssnade bara det var så skönt! Så nu äter jag letrozol för att förhoppningsvis skapa en ägglossning, ultraljud nästa onsdag!!

    Va fan snart lär väl nån av dessa ?fina? embryon vara fina även inuti och vilja stanna hos oss! Kämpa!


    Förstår verkligen. Träffade en gyn som lyssnade väldigt bra, ska börja med letrozol när mensen kommer. Det tar nog tyvärr en månad till.

    Hon hade svårt att hänga med i mina frågor eftersom att jag är så pessimistisk och planerar utifrån att båda vara små i frysen inte kommer att fungera. När jag frågade om det var ok att göra ivf direkt efter misslyckat fet så förstod hon inte varför jag frågade. "Du måste prova med båda embryona först" men jag ville ju ha en plan för hur vi ska göra när båda fet har misslyckats.

    Hoppas det går bra för er båda nu!
  • Ölandstoka
    LLW skrev 2019-10-08 06:43:33 följande:

    Ruvardag 7 med blastocyst idag. Vaknade efter att jag drömt att jag tagit ett positivt graviditetstest.

    Så jag gick upp och testade. Två gånger.

    Positivt. Jag är gravid. Livrädd och orolig. Missfallet ligger och spökar i bakhuvudet, så jag vågar inte släppa fram lyckan helt. Men just nu är jag gravid. <3

    Fjärde IVF-behandlingen, femte återföringen, första gången hos Livio Falun. Åh snälla, snälla, snälla låt det vara vår tur nu.


    Vad, underbart! Grattis :)
  • Ölandstoka

    Har pausat härifrån ett tag men nu är det fet på g. Ska äta letrozol för att hjälpa ägglossningen, är det någon mer som har fått letrozol i samband med fet?

    Kul att det är så många som ruvar, håller tummarna för er!

  • Ölandstoka
    Loviisa89 skrev 2019-10-28 16:50:18 följande:

    Hej! Kul att ni snart ska göra fet igen :) Jag fick letrozol nu vid min senaste fet, och det var den som tog sig. Om det var pga letrozolen eller nått annat vet jag ju inte, men finns ju en chans att det var det som hjälptre till :)


    Vad härligt att höra! :) Var det din första fet?

    Det gick så fort när jag ringde dem igår, glömde att fråga hur det går till. Bör jag köpa digitala äl-test eller hur gjorde du? Skulle egentligen helst vilja få ovitrelle men de kanske inte ger det hur som helst..
  • Ölandstoka
    LLW skrev 2019-10-28 19:29:54 följande:

    Åh vad kul att du är igång igen! Känns det bra? När är det dags tror du?


    Jo det är skönt att det händer något men jag har svårt att hitta någon form av hopp tyvärr. Men jag är på cd2 så det är en hel del pms som talar också :P

    Imorgon börjar jag med letrozol och får förhoppningsvis äl om ca två veckor, så hoppas jag att våra blastocyster klarar upptining. Söndagar är det stängt så jag hoppas så att äl inte blir en måndag (om jag har uppfattat processen rätt).

    Hur går det själv? Olidliga tider gissar jag. Håller tummarna! :)
  • Ölandstoka
    Loviisa89 skrev 2019-10-29 09:40:28 följande:

    Nej, det var min fjärde fet, alla dom andra har varit i helt naturlig cykel. Jag fick komma in en gång för mätning av äggblåsa och slemhinna, sen skulle jag ta ägglossningstest (jag körde de rosa digitala clearblue). När jag fick positivt på ägglossningstest ville de att jag tog en ovitrelle för att säkerställa att det släppte. Jag fick positivt på en måndag, så återföringen skulle ju bli söndagen, men de återförde på lördagen istället då de har det som rutin om det blir så :)


    Härligt att det tog sig till slut! :) Tog du ett gravtest och blev glatt överraskad eller kände du det på dig?

    Hoppas att de har rutiner för det här med, är så rädd att något ska strula. Har aldrig använt digitala test men när jag har använt vanliga så har jag aldrig fått positivt (även om jag har äl) bara ganska starkt streck men nästan aldrig starkare än teststrecket. Så jag är orolig att missa stegring även med digitala. Skulle vara skönt med ovitrelle för att försäkra att det blir återföring rätt dag. Får fråga när jag är på vul.
Svar på tråden IVF hösten 2019