• Ölandstoka

    IVF hösten 2019

    Anni888 skrev 2019-09-19 23:04:42 följande:

    Men what?! Finner knappt ord och blev lite tagen av detta. Modigt av dig att både ta dig igenom men också tack för att du delar med dig. Vi hade ju båda 16blåsor och jag har letat efter symtom och oroade mig i början för överstimulering eller dylikt, men visste knappt inte det kunde bli så dramatiskt. Tack för att du delar! <3 Förstår det måste varit tufft då siktet dessutom var inställt på återföring. Men fint att blastisarna väntar på dig i frysen! :) Hoppas att du kryar på dig fort!! Kram


    Hur går det för dig med ruvningen? Jag känner nada, men är ju väldigt tidigt också.
  • Ölandstoka
    Jooosen skrev 2019-09-20 10:17:01 följande:

    En fråga till er! Gonal f ska ju förvaras i kylen tills man öppnar en ny förpackning. Imorn kommer jag behöva börja på en ny penna. Ska vara borta i stan mellan typ 13 och fram tills jag brukar ja den (kl 21). Ringde kliniken men de har inga fler teletider.. kan man ha den utanför kylen så många timmar? Fan vilket meck!


    Jag vill minnas att den ska vara i kylen oöppnad, att det går bra i rumstemperatur när du har börjat använda den. Står det kanske i bipacksedeln?
  • Ölandstoka
    Anni888 skrev 2019-09-20 11:48:07 följande:

    Ja hur går det egentligen? Oklart för jag känner inte heller så mycket, men det är ju tidigt. Har känt av liite illamående och halsbränna MEN det har jag gjort många av de månaderna vi försökt själva OCH kan ju likaväl vara Lutinusen antar jag. Så försöker att inte tänka eller hoppas det är symtom på graviditet. Har generellt haft så mycket skensymtom under senaste 1,5 åren så jag blir lite knäpp på min kropp. För övrigt går ruvardagarna långsamt och jag försöker hitta på saker för distraktion. Hur går det för dig med ruvningen?? Och hur har det gått med svullnaden? För mig känns det mer på kvällen.


    Är faktiskt nästan återställd nu, kommer i de flesta byxorna iaf så det är jätteskönt :)

    För min del har det inte varit så farligt med långsamma dagar. Skulle tvärtom gärna vilja att tiden stod still nu, vet att många tycker att det är jobbigt att ruva men jag tycker nog att det är det bästa. Vill inte behöva möta verkligheten liksom, än så länge skulle det fortfarande kunna ha tagit sig, vill inte förstöra det med ett neg test.

    Men i min förra behandling fick jag spottings motsvarande imorgon, så nu vågar jag knappt gå på toa. Känner som sagt inte ett dugg, mycket mindre än förra behandlingen, så jag gissar att fett blir spottings vilken dag som helst tyvärr.
  • Ölandstoka
    MALinneaH skrev 2019-09-21 12:54:25 följande:

    Hej allihopa,

    Efter en liten besvikelse med 35 ägg- 22 befruktade - ingen återföring med risk för överstimulering - 1 bladtocyst till frysen har vi bestämt oss för att spara det i frysen och påbörja en ny hormonbehandling.

    Vi kör igång om ca 2-3 veckor igen! Då håller jag tummarna för färsk återföring och bättre utfall Heja alla kämpar här inne! <3


    Vad skönt att ni har kommit till ett beslut! Hade gyn någon aning om varför äggen slutade växa? Ska ni göra något annorlunda den här gången?

    Härligt att du är på banan igen :)
  • Ölandstoka

    Idag fick jag spottings toppat med lite mensvärk. Precis som när det sket sig förra gången, bara en dag senare. Fortsätter så klart med lutinus men har helt gett upp allt hopp för den här gången.

    Ska ringa och fråga om nästa steg, brukar det vara ok att göra fet direkt efter misslyckad ivf?

  • Ölandstoka
    Anni888 skrev 2019-09-22 16:03:33 följande:

    Åh nej!! Håller tummarna det inte kommer mer. Jag har börjat tappa hoppet här med. Tog ett test imorse, såg inget. Kanske något extremsvagt men kändes mer som önsketänkande. Så gick över till att hoppas det är för tidigt. Testdag först på torsdag, RD 7 idag. Men så när det gått en tid så kom där ett svagt men tydligt streck. Dock efter maxtiden så antar det är ogiltigt?!? Slängts mellan hopp och förtvivlan men tror det är kört och förbereder mig på det värsta här med..


    Låter positivt att något dök upp på testet men jag är så oerfaren, vet inte riktigt hur test brukar fungera. Hoppas att det är för tidigt bara!
  • Ölandstoka
    melissa8601 skrev 2019-09-22 15:29:23 följande:

    Vi fick vänta tills den riktiga mensen efter ivfmensen, då fick vi sätta in ostimulerat på den ägglossningen.


    Är det jag är rädd för. Förra gången var cykeln 45 dagar efter misslyckad ivf, vill inte behöva vänta så länge hela tiden..
  • Ölandstoka
    Barnlängtan31år skrev 2019-09-22 16:23:06 följande:

    M

    Behöver inte betyda mens! Jag får alltid spottings innan mens och fick även spottings när jag ruvade några dagar innan BIM. Men det kom ingen mens! Mensvärk hade jag också.

    Håller alla tummar!!


    Tack för pepp :) Önskar så att jag kunde vara mer positiv men jag tror att jag försöker skydda mig själv genom att ställa in mig på att det inte gick.

    Fick du spottings samma dag som du brukar när det tog sig? Kändes det som det brukar eller kände du på dig att du var gravid?
  • Ölandstoka
    melissa8601 skrev 2019-09-22 16:31:22 följande:

    Segt :/ min cykel blev också lite längre efter förra ivfen (från 27 till 33 dagar). Till mig säger dom att äggstockarna måste återgå till normala och eftersom man får lite skum cykel månaden efter tyder det på att allt inte är iordning i kroppen.

    Jag hade velat köra på denna ivfblödning också, samtidigt som jag inte vågar om kroppen sabbar upp vårt tredje och sista försök. Då väntar jag hellre en månad.

    Mrn efter misslyckad fet fick vi köra ny fet direkt


    Jo det låter väldigt vettigt att låta kroppen vila och få en naturlig cykel. Ska bli skönt att ringa imorgon och fråga, hoppas att det finns något man kan göra för att skynda på lite.
  • Ölandstoka
    Jooosen skrev 2019-09-22 16:44:06 följande:

    Urs vad tråkigt! Men man vet aldrig.. dock så känner man sin kropp bäst. Fick ni till frysen? Man är duktig på att ställa in sig på att det inte kommer funka. Har inte ens satt in något ännu men är redan inställd på att det inte går.. sjukt egentligen.


    Vet hur det känns, hade också de tankarna redan innan vi ens började.

    Vi har två i frysen så jag hoppas verkligen att iaf ett överlever. Är fortfarande medtagen efter behandlingen, skulle vara så skönt att slippa hela den vändan på ett tag.
Svar på tråden IVF hösten 2019