Bingo Rimér om Youtube-profilen: "Försöker sno min tjej"

Igår vankades det gala för att hylla Sveriges alla tv-produktioner. Några av de som var på plats på galan var Julia Franzén och Bingo Rimér som verkar ha fått lite trubbel i paradiset när "Mustiga Mauri" hälsade på.

Både Mauri Hermundsson, Julia Franzén och Bingo Rimér medverkade på 'Kristallen' 2022.
Både Mauri Hermundsson, Julia Franzén och Bingo Rimér medverkade på "Kristallen" 2022.

Julia Franzén och Bingo Rimér blev tillsammans redan 2020. Sedan hade paret några månaders uppbrott under tiden hon medverkade i programmet "Bachelorette", för att sedan inse att det var Bingo hon ville vara tillsammans med.

Och igår knöts säcken ihop: Både Bingo Rimér och Julia Franzén närvarade under torsdagens "Kristallen"-gala när självaste "Bachelorette" var ett av de nominerade programmen. Men trots den spirande romansen fanns det åtminstone enligt Bingo Rimér ett hinder på vägen: Youtube-profilen Mauri Hermundsson.

Bingo Rimér: Mauri försöker sno min tjej

Parets respektive sociala medier uppdaterades flitigt under kvällen, och en av de som syns Bingo Rimérs Instagram är Mauri Hermundsson, även känd som "Mustiga Mauri".

På bilden syns Mauri stå mellan paret och enligt Bingo verkar det ligga lite trubbel bakom mötet:

"Han försöker sno min tjej", skriver Rimér på bilden.

Om det verkligen var så att Youtube-profilen försökte sno Julia Franzén från Bingo Rimér under kvällen är ännu oklart, men Mauri Hermundsson har inte valt att reposta bilden på sitt eget konto.