Sofia Ståhl om utseendeförändringen: "Befrielsen"

Det har hänt en hel del i Sofia Ståhls och Tareq Taylors liv de senaste åren. Taylor har lämnat Malmö och har tillsammans med sin flickvän flyttat in i ett hus i Nacka. Nu berättar Ståhl att det skett ytterligare något som påverkat henne en hel del. 

Sofia Ståhl och Tareq Taylor bor idag tillsammans i Nacka.

Det var under våren 2022 som tv-kocken Tareq Taylor, 54, bekräftade att han hittat kärleken i hälsoprofilen Sofia Ståhl, 35. 

Sedan dess har paret flyttat ihop då Tareq Taylor sålde sin lägenhet i Malmö och spenderade mer tid hos sin flickvän som då bodde i Hammarby sjöstad i Stockholm. 

"Då var det dags. Nu lämnar jag min pärla till lägenhet i Malmö för att flytta upp till Stockholm", skrev Tareq Taylor på Instagram då. 

Förra året såldes även bostaden i Hammarby Sjöstad och paret köpte då sin första bostad tillsammans, närmare bestämt ett hus i Nacka

Visar upp utseendeförändringen

Det har helt enkelt stått en hel del förändringar på parets schema de senaste åren, och nu avslöjar Sofia Ståhl att hon genomgått ytterligare en. 

"BEFRIELSEN"

På sociala medier visar nämligen Sofia Ståhl upp att hon gjort en utseendeförändring – hon har klippt kort, något hon själv beskriver som en befrielse: 

"Jag klippte av ungefär femton centimeter på håret nyligen. Så ljuvligt att det kändes ... mesigt. Så vi tog 3-4 centimeter till! Det kortaste jag haft och kanske det bästa? Det känns så naturligt att jag knappt tänker på det. BEFRIELSEN jag upplevde när håret föll var enorm. Som att allt som utmanat de senaste åren föll med håret! KUL!"

Hyllas av följarna

Enligt 35-åringens följare var det ett helt rätt beslut av henne att göra det stora klippet. I kommentarsfältet hyllas hon nu för sin nya look: 

"Heeeeelt rätt, blev ännu snyggare" 

"Det klär dig!"

"Hur snyggt som helst"

"Sååå himla fin"