Veckans BOOST: Vill du ha rätt? Eller vara lycklig?

Tror du på att hur du väljer att argumentera påverkar hur du mår? Vi har frågat vår boostexpert, Michael Södermalm, om vad man ska tänka på när man blir sååå irriterad i en diskussion!

- Hur ofta får du strida för att få fram dina åsikter? Hur mycket får du kämpa när du diskuterar med dina barn eller nära och kära, eller någon på arbetsplatsen?

Du vet, när det riktigt hettar till å du känner åh vad jobbigt, hur tänker hon?!
Stanna då upp och fundera på: Vill du ha rätt eller vara lycklig? Din verklighet är faktiskt inte verkligheten. Din verklighet är just din verklighet – det är ju därför som vi alla tolkar samma situation så olika ibland.

Just därför det är så viktigt för oss alla att våga släppa våra hörnflaggor, släppa prestigen och vår stolthet. Om du hänger upp dig på saker som är små så kanske du inte är större än så.

Så… Vill du ha rätt? Eller vara lycklig ☺

Tidigare avsnitt:

Tror du på att du blir som du umgås? Att dina vänner påverkar dig hur du mår och känner? Boostexperten tipsar om hur man bilder sitt dream team av vänner och vad man gör med energitjuvarna! Läs mer här

Dina tankar är kraftfulla, de påverkar hur du mår och känner dig. Men hur enkelt det än låter så är det supersvårt att när allt går emot dig - ändå tänka positivt. Så hur gör man för att tänka rätt tankar? Vår boostexpert har knepen. Läs mer här.

Tror du på att det är det som du fokuserar på som växer? Att om du fokuserar på hinder och problem, så är det just det som växer. Vi har frågat vår boostexpert, Michael Södermalm, om vad man ska tänka på för att fokusera bättre! Läs mer här.