Pernilla Wahlgren om uppbrottet: "Vemod"

Det har blivit dags för Pernilla Wahlgren att stänga ett av många kapitel i sitt liv, något hon känner dubbla känslor inför. Nu berättar hon om sin förändrade livssituation.

Showen "Pernilla Wahlgren har hybris" har snart nått sitt slut, något artisten känner vemod inför.

54-åriga Pernilla Wahlgren har ständigt många bollar i luften. Förutom sitt stora husbygge, familjen, sina kläd- och hudvårdskollektioner, relationen med Christian Bauer och sitt nya uppdrag som programledare på "Allsång på Skansen" har hon också en pågående turné med en av sina shower. Men nu har det sistnämnda projektet nått sitt slut, något hon berättar om i söndagens avsnitt av sin och Sofia Wistams podcast "Wahlgren och Wistam".

Känner vemod inför avslutet

Pernilla Wahlgren har under de senaste åren turnerat med showen "Pernilla Wahlgren har Hybris" – en uppföljare till succéshowen "Kort, glad och tacksam" som även den förde med sig en hel del turnerande. Men snart har Wahlgren och "Hybris"-gänget gjort sin sista show, vilket för med sig en hel del känslor för artisten som förklarar att det är tur att hennes hus snart är klart då det gör att hon slipper fokusera på det sorgliga avslutet.

– Det här är en "vemodsturné" just nu. Vi räknar ner efter varenda föreställning, berättar Wahlgren och tillägger att de just nu är inne på sin näst sista turnéhelg.

Hon fortsätter:

– Det gör också att jag, tack vare huset, börjar längta hem.

Får mer tid med Christian

Senare i avsnittet berättar Pernilla Wahlgren att det, trots vemodet hon känner, ska bli skönt att få vara ledig på helgerna framöver.

– Det är ju otroligt lyxigt. Dels kunna umgås med sina vänner, men framför allt att få vara med Christian som blev tillammans med en tjej som han aldrig har fått en ledig helg med någonsin.