Peter Jihde visar upp 20-åriga dottern Mollie

Programledaren Peter Jihde är trebarnspappa, och nyligen visade han upp en stor milstolpe som skett i hans föräldraskap.

För några år sedan syntes programledaren Peter Jihde, 52, i rutan nästintill varje dag. Där sågs han ihop med programledarkollegan Tilde de Paula, 50, i TV4:s morgonprogram Nyhetsmorgon.

Men 2018, efter omkring 18 år på kanalen, valde han att tacka för sig för att istället ge sig in i ett annat bolag och göra tv. Idag syns han istället på plattformar som Viaplay där han bland annat gjort tv-programmet På gränsen, där han reser runt för att skildra människor som på något sätt lever "på gränsen till vad som är acceptabelt i Sverige", enligt Viaplay.

Peter Jihdes familj och barn

Men på hemmaplan lever han med sin familj på Lidingö i Stockholm. Peter Jihdes familj består av hans fru Karin Widengren Jihde samt deras två barn, döttrarna Alice och Amanda. Peter Jihde är pappa till ytterligare en dotter, 20-åriga Mollie, som han har från ett tidigare förhållande med Sarah Grapenfelt.

Peter Jihde, Karin Widengren Jihde tillsammans med barnen Mollie, Alice och Amanda.

Peter Jihde har alltså varit pappa i hela 20 år, och nyligen fick han uppleva något stort i sitt föräldraskap. Hans äldsta dotter har nämligen börjat jobba som reseledare i Grekland, precis som han själv gjorde för omkring 30 år sedan.

Visar upp 20-åriga dottern Mollie

"Äldsta dottern debuterar som reseledare på samma ställe som jag gjorde 1992.", skriver Jihde på i ett inlägg på Instagram.

I inlägget syns bilder på dottern Mollie i Grekland.

Under bildspelet syns entusiastiska kommentarer från Peter Jihdes följare, däribland skådespelaren Morgan Alling, som gör en låtreferens och skriver:

"The circle of life."

Fint pappa-dotter-moment!