• sassa85

    en ny tråd för oss som fått missfall

    hej!
    jag fick missfall i vecka 8.
    jag tänkte att vi skulle kunna pratas vid och stötta varandra.
    hoppas på flera svar.

    *kram*

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2006-09-04 20:35:39:
    Zebra71 mf v 9 (8+2)
    Viran75 mf v 9 (8+4)
    sassa85 mf v 9 (8+5)
    jam MF 3/8, v9 (8+0), BIM 1-4/9
    small talk MA v.11
    Janken mf v.9
    Ina 67 mf v 13
    Ebbelina, MA v 11 (10+5)
    delfin79 MF v.6 och v.9
    aicha80 MF 9/8 v7

  • Svar på tråden en ny tråd för oss som fått missfall
  • Fjärilsvinge

    Har fått MA för drygt en vecka sen. Blödning i vecka 16, men embryot dött redan i v.6-7. Kom som en stor chock! Fick blöda ut på egen hand...blödningarna har slutat helt, så nu går man bara o väntar på att kroppen ska återhämta sig lite, vill inget mer än annat att bli gravid igen=) Unda om man törs försöka nu direkt....VILL VILL VILL!!!! Styrkekramar till alla er som genomgått mf/ma.

  • delfin 79

    Fjärilsvinge: Beklagar!! Sänder massor med styrkekramar till dig.

  • Ipomea

    Anonym: Hoppas allt är ok!
    Fjärilsvinge: Lider med dig och skickar en kram.

  • Fjärilsvinge

    Jo det har varit en jobbig vecka efter ma...har varit sååå ledsen. Det jobbiga har varit att typ hela stan visste om att jag var gravid o hela släkten fick veta det i v. 11. Men nu så finns inte pyret längre i magen...har varit jobbigt att förklara när folk frågar hur det går med magen osv....Men vill ta nya tag igen när kroppen fått vilat lite. Det här ska vi inte behöva gå igenom en gång till! Samtidigt är det moder natur som ändå kan sköta detta på egen hand o "sortera" bort skadade foster. Tänk om vi fått veta istället att vi hade ett missbildad foster i v.16 som istället levde o då fatta beslut om fortsatt graviditet el. abort....En jobbig o sorglig tanke..Vill ta nya tag nu, helst igår redan, men väntar nån vecka till....det som oroar mig är hur pass livmodern är i form, när den blir läkt efter ett ma...men jag tror mer på att skulle jag bli gravid igen utan att fått mens efter ma, så är kroppen redo för en ny graviditet. Min läkare sa att risk för ma/mf igen är mkt liten...men visst det kan hända.

  • Cristine

    Hoppar in här fast jag inte hunnit läsa igenom alla inlägg... Min första graviditet slutade i förrgår med missfall. Fostret hade dött två veckor tidigare (v5-6). Vill så klart inget hellre än att bli gravid direkt igen och läkaren sa att det inte borde vara några problem. Någon som vet ungefär när ägglossning brukar komma igång efter missfall?

  • Fjärilsvinge

    cristine: Ja du det är nog olika från person till person o hur långt gången man va när mf/ma inträffade.Men har du vanligtvis en mens som är regelbunden o säg runt 28 dagars cykel, inträffar äl 14 dagar innan nästkommande mens. Räkna ditt missfall som en mens så kan du räkna ut ungefär...men det är ändå en omställning för kroppen efter ett ma/mf, så det är mkt möjligt att äl kommer senare....har du slutat blöda helt, kan ni köra på igen. Annars finns risk för infektioner, vilket kan ge katastrofala följder...lita på din kropp o känns det ok, så fortsätt i bebisverksan. Det är vad jag har fått till uppfattning ialf.

  • jezz79

    Jag fick också Mf förra veckan... Längtar efter att starta igång bebisverkstan igen...

  • MillaH77

    JAg fick MA i onsdags den 20/9... var då i v9, hade dött i v6 enligt dom!

  • Anonym

    En fråga från mig igen: Hur har ni blödit? Jag har blödit en mensmängd några timmar för snart två veckor sedan sen har jag gått och småblödit (pyttelite) nån dag till och från. Har alla som fått missfall fått klumpar? Jag går och väntar på att det ska sätta igång liksom...

    Har inskrivningtid på torsdag fast det känns ju jättefåningt att komma dit och ta upp deras tid... Kan visserligen få läkartiden jag nämnde ovan men det verkar ju jättekonstingt om jag är gravid fortfarande om jag blödit så här. Ska jag ringa och höra med dem tycker ni?

Svar på tråden en ny tråd för oss som fått missfall