• Nallemajatjejen

    Äter man stjälken på mangold?

    håller precis på och gör en stor sallad. Någon som vet?


    Att bli mamma är livets största gåva!
  • Svar på tråden Äter man stjälken på mangold?
  • Nallemajatjejen

    snabba svar snälla... sitter här och väntar på att få göra klart salladen...


    Att bli mamma är livets största gåva!
  • Nallemajatjejen

    puff


    Att bli mamma är livets största gåva!
  • Trissvinnaren

    Jag har bara ätit mormors stuvade mangold som barn...men jag tror att det var bara blad i den iallafall...inte mycket hjälp kanske...kan du slå upp på arlas eller icas hemsida? eller googla på mangold...?

  • sleeping sun

    Jag brukar anväda stjälken när jag gör sallad på mangold.

  • mrskensington

    Ja, ät stjälken men skär av nedersta kanten som kan vara lite grov.

  • lata kocken Johanna

    jag brukar koka stjälkarna som om de vore sparris och ha varma till mat eller i sallad...

    det går förresten lika bra med rödbetsblastens stjälkar

  • Biodlaren

    Stjälkarna på mangold kan man precis som " lata kocken Johanna " säger koka som sparris och ha i sallad. Rödbetsblast och bladen från rädisa kan man också ha i sallad.

Svar på tråden Äter man stjälken på mangold?