Äter man stjälken på mangold?
håller precis på och gör en stor sallad. Någon som vet?
håller precis på och gör en stor sallad. Någon som vet?
snabba svar snälla... sitter här och väntar på att få göra klart salladen...
puff
Mangold? vad är det:P
Jag har bara ätit mormors stuvade mangold som barn...men jag tror att det var bara blad i den iallafall...inte mycket hjälp kanske...kan du slå upp på arlas eller icas hemsida? eller googla på mangold...?
Hur gick det med salladen, Nallemajatjejen?
Jag brukar anväda stjälken när jag gör sallad på mangold.
Ja, ät stjälken men skär av nedersta kanten som kan vara lite grov.
jag brukar koka stjälkarna som om de vore sparris och ha varma till mat eller i sallad...
det går förresten lika bra med rödbetsblastens stjälkar
Stjälkarna på mangold kan man precis som " lata kocken Johanna " säger koka som sparris och ha i sallad. Rödbetsblast och bladen från rädisa kan man också ha i sallad.