Jag har jobbat väldigt mkt inom servering och lärt upp andra.
Mitt tips är att ta egna initiativ, ser du disk. ta bort det istället för att de ska säga till dig.
Var förberedd på vad de har för mat på stället, kom ihåg om de har för potatis, såser. Ja, allt. =)
Skriv upp en fusklista över vad som finns för ölsorter, cider, drinkar och prislista.(ska de ha rött vin till maten ska de även ha vatten på bordet).
Var trevlig och glad.
Fråga om maten smakade bra efter de har ätit upp.
Skriv ner allt de beställer, så de inte får fel.
Hälsa de välkomna och du kan berätta vad du heter innan du tar beställningen.
Jag har så mkt i huvudet men kommer inte på allt nu. Det är bara fråga om du undrar ngt =)
Lönen tyckte jag dock var lite låg för att vara vitt. Har du ngn utbildning? Jag tycker du minst borde ha ca 70 kr/h om du inte är utbildad + OB tillägg. Det är 16.50 kr/h efter 20.00 på vardagkvällarna. Lördagarna är det efter 16.00 och hela söndagen äör det OB tillägg.
Lycka till.