Göra egen majonnäs - vilken olja?
Ska på kräftskiva o tänkte göra egen majonnäs. Frågan är bara om man kan göra den på olivolja för det är bara sån olja jag har hemma för tillfället.
Vilken olja kan man alltså använda till majonnäs?
Ska på kräftskiva o tänkte göra egen majonnäs. Frågan är bara om man kan göra den på olivolja för det är bara sån olja jag har hemma för tillfället.
Vilken olja kan man alltså använda till majonnäs?
INTE olivolja, utan typ majsolja, rapsolja eller annan smaklös olja. Gör du majonäsen på olivolja kommer den smaka olivolja.
vi gör alltid på rapsolja.. kan inte tänka mig att det blir speciellt gott med olivolja..
det heter inte majonäs om man gör det med olivolja, tror det är någon spansk grej om man gör det så
Ok, jag gjorde den på vanlig olja, inte olivolja. Sambon kilade till affären.
Men jag hittade faktiskt info om att ska man göra aioli av det så går det tydligen bra med olivolja också.
neutral olja