• Wyrm

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Ni har nog rätt. Vi ska nog köra på den varianten. Lägga honom med den vanliga rutinen från spjälsängen. Kommer han upp igen så lägga honom igen och säga godnatt. Och sedan bara lägga honom igen utan ett ord, alltså. Tills han ger upp. Oavsett tid?

    Tack för era ord, tjejer. *kramar*
    Nu vid lunch kände jag mig som världens sämsta mamma. Mina prövade metoder då var nog kassa. Aldrig igen. I framtiden körs det på metoden ovan.

    ica: Strändernas svall? Oh, god. Jag lider med dig. Vi slapp den.

  • Wyrm

    Ok, oavsett tid från och med ikväll då. Stenhårt.

    Aros: Xylocain Viskös? Eller är den receptbelagd?

  • Wyrm

    Aros: Viskös är den flytande varianten som är gjord för munnen och så. Min sambo har den eftersom han brukar få smärtande blåsor i munnen.

  • Wyrm

    Uppsala:

    Jag stal lite viskös av sambon igår eftersom min ena visdomstand växer igen och det gör ont som fan. Kändes som att jag varit till tandläkaren.

  • Wyrm

    Vad gör vi om Zacharias går upp ur sängen men stannar i sitt rum och leker? Ska vi gå in och lägga honom då?

  • Wyrm

    Brax: Om du vill sälja ett smycke för t ex 2500 men ändå vill börja auktionen på 1:- kan du lägga ett minimibelopp som smycket får gå för, t ex 2500:-. Bjuder folk mindre än det då så säljs det inte.

  • Wyrm

    Gomorron

    Idag är det svinkallt men solen skiner. Då är kylan ok. -2,3 var det imorse. Jag är rädd att jag kanske klädda Mune för mycket men han kommer inte att frysa iaf.

    linus: Yay! Spännande!

    Min ägglossning har varit så nu börjar den deprimerande och oroande väntan på att se om mensen kommer eller inte. Usch, jag tycker eg inte om det här. Jag önskar att jag inte visste när jag har ägglossning.

    Aros: Härligt att sambon kommit hem! Mindre härligt med allt ont och tandläkare och annat dumt. *kramar*

    När jag hämtar Mune från dagmamman idag tror jag att han och jag ska gå hem och baka drömtårta. Då blir nog sambon/pappan glad.

  • Wyrm

    mossan: Jag provade också att googla (på svenska resultat) och din sida kom upp som 4:e träff. De andra har rätt. Försök skydda dig och Amira mer. *kramar*

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!