• Missix

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Här är vi alla som hade BF i oktober 04.

    Vi har bananbarn och ozzande föräldrar. Vi är automatiskt bäst och vi vet om det.

    Nya föräldrar som har samma egenskaper, är välkomna. Men var beredd på ett rasande tempo, ha god läskunskap och mycket tid. Håll i hatten, här går det undan!


    Nu har denna raden varit tom alldeles för länge!
  • Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!
  • ica003

    Sitter här kollar läget. satt å pluggade men somnade med boken i näven
    Passar på att betala lite räkningar, kolla schemat för nästa period och se om det hänt nåt spännande här... Sen får man återgå..

    Har förresten läst ut en bok i dag. Dvärgen av Lagerkvist. Den var ju riktigt bra! Nu är det strändernas svall. Inte riktigt lika upphetsande, dessutom är den längre... Thats life..

  • TantG

    Förövrigt kommer Laban att bli coolast på Öppna med svart body med döskalle på.  *hint hint*  Thank you gumman.  Trodde det var bortglömt!


    *våga vägra smileys*
  • Aros

    Wyrm: jag har gjort som LenaLiten skrev nu sista veckan. Och de senaste 4 nätterna har han somnat utan ett pip. Var helt enkelt så tråkig som du bara kan vara på kvällen. Och håll fast vid eran nya rutin.

    Så här gör jag:
    Läser saga medans A tittar på elelr börjar äta sin välling.
    Släcker och sätter upp sagan i bokhyllan.
    Sitter bredvid honom lugnt på sängen medans han äter sin välling. Säger inte ett ord, sjunger inget... allt vara tyst och lugnt.
    När han är klar tar jag flaskan, stryker honom över kinden och säger vår godnattramsa.

    Kommer han upp sen tar vi honom tillbaka till sängen och säger bara "Du ska sova nu, godnatt godnatt."
    2a gången "godnatt godnatt"
    3e-99e gången säger jag inget utan bara lägger honom igen.

    Huvudsaken är att man är motiverad. Lätt att man inte orkar utan väser fram ett "sov nu då unge!"  Hemlis


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Wyrm

    Ni har nog rätt. Vi ska nog köra på den varianten. Lägga honom med den vanliga rutinen från spjälsängen. Kommer han upp igen så lägga honom igen och säga godnatt. Och sedan bara lägga honom igen utan ett ord, alltså. Tills han ger upp. Oavsett tid?

    Tack för era ord, tjejer. *kramar*
    Nu vid lunch kände jag mig som världens sämsta mamma. Mina prövade metoder då var nog kassa. Aldrig igen. I framtiden körs det på metoden ovan.

    ica: Strändernas svall? Oh, god. Jag lider med dig. Vi slapp den.

  • Aros

    Wyrm: japp oavsett tid. För har du gjort så i 2 timmar och han kommer upp ändå får 23e gången och du då gör annorlunda så har ju de 2 senaste timmarnas kämpande varit förgäves. Han lär sig att om han bara protesterar tillräckligt länge så får han som han vill. Typ. Som längst har vi hållit på i 2½ timme. men sambon har inte varit konsekvent, därför vi har haft problem är jag övertygad om. Nu när han var bortrest så körde jag stenhårt på den här "metoden" och då har han som sagt var somnat utan problem de senaste 4 nätterna. Hoppas verkligen inte det bara var en slump. Fundersam

    Någon som har botemedel mot blåsor på tungan? Drack icas äpplejuice (tror det är den som är boven) i helgen och nu är tungan *äckelvarning* svullen och full med blåsor. Gör ärligt talat svinont! Sitter och suger på is här... det hjälper och lindrar lite iallafall.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Wyrm

    Ok, oavsett tid från och med ikväll då. Stenhårt.

    Aros: Xylocain Viskös? Eller är den receptbelagd?

  • mossan

    hej igen.. hemma från dagis..

    stress stress o svett.. men nu e vi hemma igen.. amira sitter o äter ägg i köket.. hon önskade ägg till middag så ja hon får väl d då.. o så flingor mjölk sen.

    kikar in sen ist..

  • Aros

    Viskös? Har vanlig xylocain. Vad är det för skillnad? Får se om jag vågar testa efter att jag ätit mat. Vill ju inte bita tungan av mig under middagen.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • mossan

    vilken fin tomteklänning jess.. sån MÅSTE jag ha åt amira ju..

    nu lagas d blodpudding här för man kan inte äta ägg till middag inte..  d blev bara en enda sörja iaf..

    d blir blodpudding till oss båda.. mums.. d e gott d

    sen blir d tv- tittande o när amira sover ska jag se filmen o vika tvätt.. imorgon ska vi till gamla dagiset för avslutskalas/ födelsedagskalas.

  • Wyrm

    Aros: Viskös är den flytande varianten som är gjord för munnen och så. Min sambo har den eftersom han brukar få smärtande blåsor i munnen.

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!