• Missix

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Här är vi alla som hade BF i oktober 04.

    Vi har bananbarn och ozzande föräldrar. Vi är automatiskt bäst och vi vet om det.

    Nya föräldrar som har samma egenskaper, är välkomna. Men var beredd på ett rasande tempo, ha god läskunskap och mycket tid. Håll i hatten, här går det undan!


    Nu har denna raden varit tom alldeles för länge!
  • Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!
  • mossan

    jess- e d sån där hemkörning av pizza lr??

    blev sugen också nu.. jag e vrålhungrig.. o skittrött.. orkar inte laga mat o jag tror inte mormor/mamma  orkar heller som har rest från bollnäs.

    håller m dig om att lekplatsen nog lämpar sig mest för 4-5 åringar.. d var fööör mkt ungar där idag o alla i den åldern ju som stojar o skriker.. hade varit bättre om d varit mer yngre barn.. o

  • mossan

    jess-- Från?? köpte pizza  här på bromstenskrog o d vette gudarna vad d var för pizza jag fick.. hade beställt en köttfärs pizza men d var nån konstigt röra.. så därifrån vill jag inte köpa nå mer.. blev så besviken.. o så hade han glömt bort min beställning när jag kom dit.. så jag fick vänta.. han sa att han var stressad men d var ju knappt nå folk där då..

  • linus

    Säger hej hej

    Finns här men är trött å trött å mera trött .... har sovit två gg idag hittills... nu ska jag försöka ta ett bad efter att jag slängt ihop potatisgratäng....

    Sen blir det film... har hyrt varannan vecka... känndes lagom med komedi.. vi hyr aldrig det annars.. bara rysare action å sånt tungt.

    Kram till alla som behöver det.

  • isolita

    Moja.
    Å vad härligt det lät! Lyllos er

    Linus.
    Vi hyrde den för nån vecka sen. Den var skitrolig!

    Här finns det glass och popcorn när kidsen har somnat. One is down - one to go om man säger så Men jag har gjort min sövning. Mangan får ta den andra.

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!