• annca

    Hårda lasangeplattor!

    Kör med färska plattor istället.
    De behöver bara stå inne 15 min för att lasangen ska bli färdig, så de blir aldrig hårda!


    ~*~ man önskar att man kunde vara bara tyst & cool (W.Crafoord)~*~
  • annca

    Jag brukar köpa Keldas ostsås och ha på översta lagret också. Inte lika rinnig som bechamel och ger en lagom gojsig yta.
    (Och förståss på färska plattor! *envisas*)


    ~*~ man önskar att man kunde vara bara tyst & cool (W.Crafoord)~*~
  • annca

    Jag gör i en liten långpanna med två paket mjuka plattor, och ca 500g köttfärs, 1 tomatnburk. Och två paket ostsås.

    Eller i en normalstor rektangulär glasugneform med ett paket plattor, 400g  färs, en tomatburk (blir köttfäsrssås över) och ett paket ostsås.


    ~*~ man önskar att man kunde vara bara tyst & cool (W.Crafoord)~*~
Svar på tråden Hårda lasangeplattor!