Sås på gräddfil och majonäs samt dill till lax, men hur mycket av varje?
Någon som vet hur mycket gräddfil samt majonäs (delar) som man skall ha till en sån sås?
Någon som vet hur mycket gräddfil samt majonäs (delar) som man skall ha till en sån sås?
I mitt recept är det creme fraiche och majonnäs - och delarna är fifty/fifty.
Detta vill jag veta mer om. Jagar just nu en sås till lax och potatis! Hjälp!!
Brukar ta 1:3 majonäs/gräddfil (creme fraish).
Och så kryddor, typ salt, peppar, dill, chili, vitlök, persilja etc... Men det får man helt enkelt smaka av!
Gott är också att ha i finhackad ättiksgurka eller bostongurka, kapris eller finhackad soltorkad tomat.
Mitt recept består av creme fraiche, majonnäs, vitlök, citronsaft och lite cayennepeppar. Supergott både till lax, räkor och annat !