Inlägg från: MiniFarsan |Visa alla inlägg
  • MiniFarsan

    Var är alla pappor och blivande Pappor?

    Jag och min fru väntar vårt första, och om allt går som planerat, så kommer den lille dyka upp i Mars.

    Det är rätt jäkla häftigt att se hur den utvecklas (det går fort). Vi på ultraljud nummer 2, privat, och kollade hur det gick med den lille v.20 (ca 1 vecka sedan), och fick se den i 4D, redan tummsugare och allt !

    Man fick till och med en CD skiva med inspelade sekvenser, och fick dessutom reda på att den lille killen (ja, vi kunde inte vänta , har vuxit väl och att allt är fint med den.

    Det känns gött!

  • MiniFarsan

    Vi blev rekommenderade www.selbing.com, som ligger här i linkeboda, och dom tog 900 kr för ett sådant besök. Det är lite pengar det med, speciellt om man har det lite tufft, men som tur är så hade frugan till slut fått rätt mot försäkringskassan så vi hade lite extra bra för en gångs skull.

    Det var värt pengarna faktiskt, framförallt för att frun var orolig för att allt stod rätt till, och oron lindrades rätt bra av besöket.

  • MiniFarsan

    Även om det är ett bra tag kvar (15:de mars), så bytte vi bil för ett par veckor sedan. Behövde en kombi, eftersom vi inte vill ha hunden sittande brevid lillen i bilen.

    Frun har redan börjat köpa in kläder till den lille, eftersom vi redan tagit reda på könet. Blir rätt verkligt på något sätt.

    Bilbarnstol & barnvagn har vi kvar av dom lite större prylarna dock ...

  • MiniFarsan

    Grattis smille10s gubbe ! Låter segt med lång "väntetid". Håller tummarna för att allt fortsätter fara väl med er bägge!

    Tror vi förbrukade 3 test innan vi vågade tro på vårt plus, och det var ändå nervigt till vecka 10 då ultraljudet skulle tas !

    Nu är det v. 22, mindre än hälften kvar alltså !

  • MiniFarsan

    Smilla10s gubbe: Jodå, det är rätt lugnt, även om man blir nog ytterligare lugnad när man passerat v.24, då den har stor möjlighet att klara sig om något skulle kräva att den var tvungen att komma ut tidigare.

    Just nu funderar jag nog mest på om man skulle kunna skaffa sig ett lämpligt hus faktiskt!

  • MiniFarsan

    Smilla10s Gubbe:

    Gratulerar till ordinarie testresultatet positiva !

    När det gäller min lilleman, så känns det skönt att veta att det kommer göras så mycket man kan för att rädda den lille, om något skulle inträffa som kräver det. Dock tror jag att allt kommer fortgå som det ska, och i Mars kommer jag sitta och vara redo att sticka när som till förlossningen !

  • MiniFarsan

    Nu har vi varit hos svärföräldrarna och fått en del prylar från deras yngste son's tid. Det mesta är bara 15 år gammalt (min systers yngre bror är en sladdis), och dom hade sparat hanses kläder från barntiden.

    Jäklar vad bra det är att få ärva lite, så man vet hur mycket man behöver. Det och en vagga samt en spjälsäng som är i prima skick pga förvaringen. Nu börjar det kännas att det närmar sig, snabbare än man tänkt sig. Nu är det snart bara ca 3 månader kvar tills den lille har planerad ankomst. Jag blir mer och mer varse över hur mycket livet kommer att förändras.

    Sena kvällar med dataspel, och utekvällar med polarna har redan blivit tunnsådda, pga sympati hemma med frugan, och snart kommer man sitta hemma med lillen.

  • MiniFarsan

    Grattis Benganfans ! Jag har missat att titta in här ett tag, men det har varit full fart !

    Lycka till med allt !

  • MiniFarsan

    Jag kommer bli hemma rätt mycket. Fru'n lider av depression, och är sjukskriven, så jag tar större delen av föräldraledigheten.

    Kommer vara ledig i första hand ca 1 månad i samband med förlossningen, och därefter åtminstånde 3 månader över sommaren.

    Ser fram emot allt, även om man känner sig lite fundersam över hur det kommer bli att vara pappa till en liten parvel.

Svar på tråden Var är alla pappor och blivande Pappor?