• Fred
    Äldre 11 Oct 11:40
    15345 visningar
    54 svar
    54
    15345

    Platt TV

    Fan vilken djungel det är där ute med platta TVs. Tycker det är otroligt svårt att bestämma sig eller veta vad man vill ha ens. Kollar normalmycket på TV / DVD ska köpa xbox360 och vi har i dag en sunkig 29 tumms tjock TV, vill helt klart byta upp mig. Men då är problemet att jag måste skaffa Digitalbox (har analog com hem) men det är klart det är ju inget större problem men kostnaderna skjuter i höjden, och HDTV är i sin linda, jag vill ju så klart ha den bästa tänkbara upplösningen och prestandan men varför igentligen?... det viktigaste är ju att det funkar att kolla på vanlig TV utan att det är dålig bild. men då kan man ju ha kvar den Gammla tjock TVn..

    om det finns några kunniga eller insatta snubbar här får ni gärna tycka till om vad ni tycker om den TVn jag vill ha

    www.smartson.se/test/tv/philips-37pf9830.htm

    www.t3.co.uk/reviews/entertainment/hd_ready_tv/philips_37pf9830_hd_ready_lcd_tv

  • Svar på tråden Platt TV
  • Fred
    Äldre 17 Oct 08:09
    #10

    Det vart denna, för upplösningens, ClearLCD, pixelplus 3, ambilight, designen, dubbla HDMI, Ethernet-UTP5, UPnP, WiFi (tillv. Ethernet-brygga), 7-i-1-minneskortsläsare, USB (klarar strömmande video, samt motordrivet stativ..

    helt enkelt en värsting som tillåter otrolig bild och alla portar osv jag behöver för x boxen och datorn.

    www.consumer.philips.com/consumer/catalog/tree/TV_GR_SE_CONSUMER/FLAT_TV_CA_SE_CONSUMER/product/37PF9731D_10_SE_CONSUMER/catalog.jsp&language=sv&country=SE&catalogType=CONSUMER&proxybuster=INAD5JGWXT5PFJ0RMRCSHQFHKFSESI5P

  • Fred
    Äldre 17 Oct 14:35
    #12

    Köpte den så jag slipper momsen så det blir inga 30k iallafall..

    tomus: du kan ju köpa en switch om du skulle behöva fler anslutningar. Det löser ju det mesta.....

  • Fred
    Äldre 17 Oct 15:16
    #14

    åfan. finns det inte "bättre" switchar då?

  • Fred
    Äldre 18 Oct 08:36
    #16

    ja du kollade på nya kablar till ljudet och bra HDMI kablar.. satan i gatan va dyrt det vart..

    måste säga att bilden på den här TVn är.. otrolig. har aldrig sett något liknande.. måste ha en HD DVD nu =)

  • Fred
    Äldre 19 Oct 07:33
    #23

    cruZZe läste i M3 tidningen tror jag att det var där stog det att flera tillverkare satsar på spelare som klarar både HD DVD och Blue ray. så man kan både kolla porr :D och annat på HD DVD.. :P..

    kablar är något jag förut aldrig fattat och har tyckt att det är lite analt :P men det är skoj med bra kablage.. ska åka till hi-fi klubben och kolla läget.

  • Fred
    Äldre 19 Oct 07:34
    #24

    här finns lite HD material också....

    www.apple.com/trailers/

  • Fred
    Äldre 23 Oct 07:17
    #34

    Har upptäckt några riktigt coola funktioner med min nya Philips nu, bla så har den ju en sk ethernet port med den så kopplar man in TVn till lägenhetens nätverk och upp mot datorn. Philips bifogar ett riktigt bra pogram som sammlar 3 kategorier, bilder, musik och filmer i pogramet, som den scanar av själv, när väl pogramet hittat allt så har du full tillgång till detta i TVn, man kan kolla på bilder, lysna på musik kolla film osv.. detta styr man från fjärrkontrollen!! otroligt cool måste jag säga. En annan cool grej är alla minnes portar och USB portar i TVn, har redan haft stor nytta av dom. tex så hade vi kameran full av bilder från helgen. ploppa in minnet i TVn så sitter vi och tittar med mina barns farmor och farfar och dricker kaffe.

    Smidig, kompatibel, otrolig bild och snygg (låter som jag) :D :D

Svar på tråden Platt TV