Gurka i gryta ?
Tänkte göra en gryta, typ chili con carne.
Kan man ha i gurka eller kokar den sönder ? Alltså.. jag vill ha i den precis som paprikan osv. Eller funkar det bara kall ??
Tänkte göra en gryta, typ chili con carne.
Kan man ha i gurka eller kokar den sönder ? Alltså.. jag vill ha i den precis som paprikan osv. Eller funkar det bara kall ??
ha i den sista minuten så blir den varm och knaprig.
sönderkokad gurka är nog ingen höjdare...?
Jag har ett recept på en korvgryta som det ska vara gurka i. Men jag tycker inte det blir gott... Gurka passar liksom inte som varm!
Ta zuccini i stället! bättre i konsistensen!!
Gurka är inte gott varm... tycker i alla fall inte jag. Den fortsätter nog inte vara krispig, bara om du lägger i den precis innan servering. Men jag hade nog föredragit att ha den bredvid så man kan bestämma själv om man vill ha.
Jag testade gurka på varma mackor en gång... blääää vad det var äckligt... jag vet, så får man inte säga om mat men... det var verkligen inte gott. Kanske därför jag inte tror det blir gott i chili con carne heller
Lycka till med matlagningen!
Tycker att varm gurka smakar riktigt äckligt..
ebben> har bara gurka hemma.
Bra då har jag i den sista minuten ! Jag tycker all mat é gott.
Microlys> Det é inte riktig chili con carne, så den passar nog.
hur gick det med grytan??