• Delyssima

    Ni som har hund/ar och katter eller andra djur OCH barn Ang städning

    Hejsan!

    När jag bodde med sonens pappa så hade vi hund. Men vi hade hus så vi var ju inte överallt samtigt ju. Hunden sov med oss i sängen dessutom. Till vargdasrummet hade vi grind för att hunden ej skulle kunna vara i det. Jag damsög ofta köket och andra rum där vi var ofta.
    Tips till dig:

    Sopa ofta så kommer grus o sånt bort.
    Töm kattlådan ofta om du har innekatt.
    Vädra ofta.
    Ha inte mattor eller dylikt.
    Investera i en bra dammsugare så att det är lätt och enkelt att städa. Moppa giolven oftare.
    Lär hunden att inte vara i soffa eller säng eller möbler (kanske ej går beroende på ålder på hund m.m.)
    Bada hunden oftare beroende på ras och väder ute.

    Man får räkna med att de fäller mkt och att har man husdjur så räknas det in så att säga i vardagslivet. Klart du inte ska lämna bort djuren och sen så städar du o sambon så mycket ni vill o orkar. Det finns en massa familjer som har djur och barnen är på golvet och leker i alla fall o mår prima. Bara man städar då och då så det inte blir saneringsobjekt av det hela så att säga.

    Lycka till!

  • Delyssima

    Ok men kan du ha en filt i soffan så att du kan tvätta av filten. En annan lösning om ekonomin tillåter är att ha skinnsoffa/inmitation....

  • Delyssima

    Det var någon som tipsade om centraldammsugare. Upp till var och en med skinnsoffa.
    Men folk får ta dig och din familj som ni är. Om jag är till vänner som har husdjur så är det bara så. Man kommer och hälsar på för att man vill umgås och inte för att kolla hur städat det är. Jag är ganska garvad så mig stör det inte om folk har djur eller annat. Var och en städar för egen skull. Så länge det inte ligger massa kiss och bajs på golvet och sånt som kan vara ohygienskt så stör inte det mig.:)

Svar på tråden Ni som har hund/ar och katter eller andra djur OCH barn Ang städning