Inlägg från: Anonym (gärna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (gärna)

    hur ofta suger ni av era pojkvänner?

    Jag suger gärna som en del av förspelet...mäst för att JAG tänder på det, hehe Så jag har lite halvsjälviska baktankar där Har egentligen inget emot att han kommer i munnen heller och kan svälja beroende på vad han ätit!! För min del hade han gärna fått komma över brösten el dyl om han velat men det tror jag inte han vill. Det verkar inte så i varjefall.
    Suger dock inte AV honnom längre, gjorde det förut men får man inget tillbaka tröttnar man.. Och han vill sällan ha sex, kanske en gång i månaden och har jag sugit av honnom så vill han kanske inte ha sex mer på en månad sedan och då har jag alltså inte fått ngt på två månader. Som sagt man tröttnar då!! Dessutom har han aldrig inte en ända gång gått ner på mig så jag har därmed INGEN skyldighet att suga av honnom utan gör det som sagt som en del av förspelet för min egen skull.. Tycker det är tråkigt att han tycker det är såå äckligt att slicka men det går ju inte att ändra på hans känslor där heller.

    Kontentan av det hela var alltså att jag suger ca en gång i månaden, villket är den gången vi alls har sex - men att jag inte suger AV honnom längre.

  • Anonym (gärna)

    Får jag fråga, ni som ofta SUGER AV!!! er kille....brukar han göra "det samma" för er då??? Alltså slicka er till orgasm utan att själv få ngt vid det tillfället!

  • Anonym (gärna)

    Anonym (Maria)
    Ja jag suger gärna oxå, tänder på det hehe. Men han slickar inte alls tycker det är äckligt och tänker inte tvinga honnom då heller. Jag suger ju mäst för min skull ändå :o
    Men det verkar som att många killar ser det som en rättighet att få bli avsugna vid behov, men inte ens tänker tanken att göra det samma för sin flickvän, alltså bara ge henne en orgasm utan att själv få ngt...och då undrar jag lite över var logiken i det hela finns!!

Svar på tråden hur ofta suger ni av era pojkvänner?