Inlägg från: Anonym (Hondendär) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hondendär)

    hur ofta suger ni av era pojkvänner?

    Inte lika ofta som jag skulle vilja. Vi bor inte ihop och jobbar lite olika tider. Men när vi ses så gör jag de gärna fler än 1 gång samma kväll. Älskar de! I början när vi träffades kunde jag stanna bilen bara för att suga av honom. Vart vi än va hitta vi ställen där jag kunde suga av honom eller gå hela vägen och ha sex. Får inte nog!

  • Anonym (Hondendär)
    Anonym (Mattias) skrev 2021-04-25 20:06:28 följande:

    Det låter underbart :). Bor han längre ifrån?


    Inte så långt ifrån. Men vardagen går inte att få till så att vi kan ses varje dag ändå. jag längtar tills vi bor ihop, då ka det lätt bli flera gånger samma dag. Jag tror att jag kan va lite beroende ;)
  • Anonym (Hondendär)
    Anonym (Mattias) skrev 2021-04-25 22:49:18 följande:

    Det låter som en dröm :). Älskar verkligen att bli avsugen. Speciellt om jag får komma i munnen. Älskar att slicka också. Även rumpan. Efter dusch då så klart :). Är lite rumpfixerad. Älskar att smeka den :). Hur gammal är du då?


    Att ta de i munnen/svälja har jag inga problem med. Han får komma vart han vill, i munnen, ansiktet, brösten. You name it.

    Hatar att säga min ålder. Jag är 30 men känner absolut inte som de. Kan inte acceptera det riktigt haha. Hur gammal är du?
  • Anonym (Hondendär)
    Bingen skrev 2021-04-30 23:47:26 följande:

    Va är det för fel o va 30?


    Inge fel alls egentligen, jag har bara lite åldersnoja haha
Svar på tråden hur ofta suger ni av era pojkvänner?