• Anonym

    hur ofta suger ni av era pojkvänner?

    Jag är gravid och spyr hela tiden och har 0 sexlust. Vi brukar annars ha rätt mycket oralsex är väl lite lata av oss ;) Men jag kan inte nu och han fattar tjatar ej tar inte ens upp det. Däremot så kramas vi mer än förr och myser istället. Han får ta hand om sig själv nu och får gärna kolla på porr. Bara skönt för jag kan inte nu. Vi har å andra sidan varit tillsammans över 9 år, och i början hade vi sex flera gånger per dag. Jag har skämt bort honom med mååååånga avsugningar i många år. Så han får hålla sig ett tag till. Sug och svälg trevlig helg!

  • Anonym

    Så ofta jag får... Och med "får" menar jag när han inte är sjuk i hög feber, sitter hemma och jobbar eller något i den stilen.

  • Anonym

    kanske varannan dag ungefär. ibland mer ibland mindre. han behöver inte tjata för jag gillar det verkligen :D

  • Anonym

    Jag har verkligen varit dålig på allt som har med sex att göra sedan vår dotter föddes.. hon är nu över ett år och jag känner att jag har börjat hittat tillbaka till mig själv. Nu har vi 6 ofta men det tog ett bra tag.
    Tänder verkligen inte heller på tjat och det är nog därför jag har väntat med att komma tillbaka till det normala. Avsugningar ja.. tjat tjat tjat... det gör bara att man inte vill .. men nu har det blivit väldigt ofta...Det är nog för att min sambo slutade att tjata och då ville JAG verkligen.
    Killar ni får inte tjata på oss jag tycker att det är bättre att hinta lite utan att snacka så mycket. Vid tjat känner man sådant mindervärdeskomplex eller vad man ska säga man känner sig skyldig för att det var så längesedan lixom..man står lixom i en slags skuld när man man står där och suger och det är inte tändande.. hmm ja de var mina tankar och mina erfarenheter..

  • Anonym

    min pojkvän tycker det är äckligt med avsugningar, han tycker att det är horigt.. Varför vet jag inte för jag gillar att ge oralsex, men det är väl bara att acceptera..

  • Anonym

    Aldrig efterosm jag helt enkelt inte fixar det. Tycker inte om det.

  • Anonym

    Varje vecka i alla fall, i stort sett alltid i samband med sex och ganska ofta bara avsugningar utan något annat. Han slickar mig när jag vill, hur mycket som helst.

  • Anonym

    jag suger av honom nästan varje gång vi ska ha sex.
    och efteråt också.
    vad kan jag säga? gillar det själv, och han gillar
    det, så varför inte?

  • Anonym

    händer inte

    dels för att de äcklar mig lite så har aldrig engerat mig i att bli "duktig"

Svar på tråden hur ofta suger ni av era pojkvänner?