Inlägg från: brinkly |Visa alla inlägg
  • brinkly

    Det supergoa gänget del IV

    Nu har jag lagt in nya bilder på killarna. Och en y magbild tagen efter 10 dagar...


    Idag kommer min mormor för att titta på killarna, kul att de har en gammelmormor! Irma heter ho, fint namn som kommit tiibaka! Alla tanter och gubbars namn är plötsligt poppis igen, min grannes barn heter Einar! Min bästis sen barnsbens son heter Nils.
  • brinkly

    Lotta--> tack! Ruben och Ted sover också på sidan ofta, jag tror att det är ok. De gillar ju att ha de det trångt och ombonat så buffa upp om ni orkar. Jag tycker att de är lite jobbigt ibland att gå och hämta massa täcken etc så då får de ligg utan, vi har det varmt som tusan i undervåningen (golvvärme etc). Jag vet vad du menar med att det är jobbigt att amma på natten. Igår natt sa jag högt - Skärp dig Ted! Min man skrattade så åt det. Stackarn är ju inte mer än 2 veckor och vill äta hela tiden... ha ha -Skärp dig Ted!! Men det är jobbigt att de hela tiden vill äta och inte sover, och den att de bajsar precis när de somnat så man måste byta och då är de super pigga igen!! Men det är ju för att man är trött inte för att man inte älskar dem. Hade man varit pigg hade man inte klagat!


    Jag har precis tagit på mig kläder!! Det är fullt upp med två och de ammar sååååå mkt just nu. Kl 16 och jag har inte hunnit, har varit ner en gång i köket och tagit en macka och kopp te... haha sen kom min gammelmormor och hade fortfarande långkalsoner (grönvitrandiga från po.p) och linne=sovkläder!! Haha hon tyckte nog att jag var lite lustigt klädd! Nu sover de iallafall. Min man är och handlar gran och mat till julafton. Sen ska jag ta en kort promenad - måste komma ut!
  • brinkly

    Lotta--> tror att det är hinnor och ev även del av moderkakan som kommer ut. Allt ska ju ut, så du kan nog bara vara lugn och vänta ut allt. Så länge det inte gör ont eller luktar illa eller feber så ska det inte vara ngt. Men klart att du kan kolla om du är orolig. Kolla med BM kanske...


    Det där med benen, så är det ju svårt att sträcka ut benen, te x när de ska mäta dem, man får likasom ta i rätt mkt om de inte vill. Tänk att de har legat med böjda knän väldigt länge i magen, tror att de känner sig tryggare när de ligger ihop kurade.
    Nej nu ska jag ta och lägga mig och vila lite innan det är dax för stora matracet (som ev kan leda till 3-4 timmars sömn, om jag har tur).
    Nattinatti
  • brinkly

    GOD JUL alla underbara mammor och barn!!


    Kram kram C.
    Ps misun-->det var precis vad som hände mig, som sagt allt ska ut, så det är bara bra att man blöder ut det. Oroa dig inte, som sagt det avtar ju igen.
  • brinkly

    Jag tycker jag ammar hela natten, känns som jag inte sover mer än 10-minuter i taget...


    I natt var Ruben vaken från 5-7.30 sen vaknade Ted 7.45...
    GOD FORTSÄTTNING TJEJER!
    Idag ska jag till BVC.
    Kram
  • brinkly

    Syster-->wow va du shoppat bra. Jag skulle också vilja komma iväg in till stan och köpa lite saker på rean. Mina byxor bara hänger... har fått speteben! Ett par nya jeans vore inte dumt och vinter/promenadskor skulle sitta fint. Jag luffar runt i mina UGGs och de är snorhala, skulle vilja hitta några med lite späls i och som är svarta, snygga men bra att gå i... vart finns det?!


    Lotta-->bajset kan ändra färg hit och dit mellan grönt och gult. Ted bajarde inte på 5 dagar, sen bajade han masssssa. Nu har han inte gjort det på 2 dagar igen... tydligen också normalt, så länge de kissar!
    Nej nu ut i solen en stund! Kram kram
  • brinkly

    Q-->haha jag skickade också den till mina vänner, såååå rolig!! Jag älskar dans-stegen!!


  • brinkly

    Lotta--> 540g det är ju jätte jätte mkt. Min godingar har gått upp runt 200g på en vecka och det tycker jag är mkt. Ruben har hämtat upp sig från de 400g som han gick ner efter förlossningen plus nu 200g så han är 3,3kg och Ted har ätit upp sig till 4,1kg.

  • brinkly

    Hej!


    Lotta-->köp en pump, du kommer ändå vilja ha en sen om du ska gå ut och vill pumpa ut (för att ngn ska ge din mjölk när du inte är hemma eller för att du druckit massa vin och inte vill ge den mjölken!).
    Jag har en Medela, mkt bra. 
    Idag har jag och mannen varit på restaurang och haft barnvakt... så fantastiskt!! Förra torsdagen (på torsdagar sover de stora tjejerna hos mormor) var vi på Restaurang J i Gåshaga och hade med oss killarna. Men idag hade vi barnvakt, Thomas mamma bor inne vid Tegnerlunden så vi lämnade in två proppmätta killar där och gick ner till Restaurang Grill och åt en snabb-middag på 1 och halv timme. Sååå fantastiskt mysigt, drack ett halvt glas vin och åt tonfisk som man själv grillade vid bordet... fattar vad lyxigt att få vara ute med bara mannen!
Svar på tråden Det supergoa gänget del IV