Inlägg från: syster76 |Visa alla inlägg
  • syster76

    Det supergoa gänget del IV

    Q visst är det svårt att kunna stimulera de små hela tiden. Det jag brukar göra är att leka med henne vid gymet samt sjunga en del. Nu har jag satt på en barnskiva men det var ganska ointressant tyckte MajaGlad 

  • syster76

    Hemma igen efter några dagar hos systeryster. Var såååå skönt att komma hem till sitt trots att Maja och jag bara var borta 2 nätter. Har åkt på en lätt förkylning men det har slagit hårt på stämbanden. Har knappt någon röst alls. Maja tittar konstigt på mig när jag väser fram hennes namn hahahaha hon undrar nog en hel del.

    Nu har även jag handlat den omtalade boken, ska bli intressant att läsa. Nu blir det en kopp the, soffan och nyaste numret av mama som kom igår. Tittar in senare kram

  • syster76

    sessa jag trodde att jag hade fått tillbaka mensen men nu när du skriver så här blir jag tveksam. Hade en blödning i några dagar ej kraftig och ingen värk. åTerstår att se om jag får det denna månad då. Håller såklart tummarna för att det EJ var mensenSkrattande

  • syster76

    Hallå tjejer! Här är det lite snorigt och gnälligt men damen sover för tillfället. Själv har jag nästan tappat all min röst och det gör fasligt ont när jag hostar.

    Var tvungen att gå ner på stan idag för att hämta ut mer medicin mot blodtrycket samt hämta fleecejackan jag beställt till Maja.Blir så himla shopping sugen när jag är på Polarn & pytret så jag får slå mig själv på fingrarna och tänka att Maja inte behöver mer kläder. De har ju så gulliga kläder!!!

    Natten var den sämsta på låååång tid. Hon vaknar nog oftare för att det är jobbigt att vara täppt i näsan.Är det någon som varit med sitt barn för 3 månaders läkarkontroll? Jags ka gå på fredag och har hört att de då får en spruta? Någon som vet vad det är för spruta? Kram

  • syster76

    Var inne på designtorget och hittade mycket fint. Men vad jag förstod kan man bara handla från affärerna. Stämmer det tjejer?

  • syster76

    Lotta har Viggo länge greppat sakerna i sitt babygym? Maja började förra veckan att fumligt försöka greppa och nu går det riktigt bra för henne.Så himla skoj att se deras utveckling och hur förvånade de själva blir när de lyckasSkrattande

  • syster76

    Någon mer som sett att de små får röda utslag på händerna där de har sugit? Gissar iaf på att det är det som Maja har fått.

    Q mycket fina väskor.Såg nu att du tyckte samma bågar till katten som jag gillade mest.

  • syster76

    Tack tjejer. Då får jag gå och köpa ännu en salva. Snart har man hela badrúmmet fullt med saker Glad Jag träffar tjejerna från föräldragruppen. Vi går på stan och fikar eller sist var vi hemma hos en mamma och fick lunch. Helmysigt att bara sitta och prata om allt och ingenting. Jag går ut och går med de som bor nära.

    Har även börjat föräldragruppen på BVC där det blir massage i några veckor. Gick inte denna vecka då vi ej var riktigt krya. Sedan kan man gå på öppna förskolan och då kan jag gå vart jag vill i stan vilket jag tycker är kanon.

    Här snöar det för fullt idag med och har gjort hela natten. Men vad jag förstod på nyhterna så är det i söder det är som värst. Dags att sätta på kaffe.

  • syster76

    Brinkly krya på dig!!! Vi har hållt oss inne idag men imorgon är det dags för läkarbesök och sprutan.Ringde och bokade efterkontroll idag och jag VET att jag är sen. Men jag har nog inte brytt mig så noga då jag ej har några stygn eller så då det blev snitt. Damen i telefonen upplevde jag som lite otrevlig när hon sa att det egentligen var för sent för efterkontroll. Tycker nog inte det är så konstigt man har ju fullt upp varje dag med sitt nya liv.

    Angående skorv så lägger jag bara på olja innan det är dags för ett bad. Tycker det funkar bra och att hon inte har så fasligt mycket. Trevlig kväll nu ska jag göra en fiskgratäng Glad

Svar på tråden Det supergoa gänget del IV