• AnneLine

    Provade lite anal igår

    HEj
    Jag tycker om analsex men har svårt att slappna av..  Det är jobbigt för jag vill såå gärna men det går ju inte, när det gör såå ont.. Men när jag verkligen kan slappna av och han kommer in och vi kan hålla igång.. Då är det hur skönt som helst!!! 
    Tycker det är jobbigt för jag vet att min sambo tycker mycket om det.. Han pratar mycket om det och klämer på min rumpa ofta.. Vi vill ju båda två och det är ju inte så att han masar eller så..
    Det är bara det att han ÄLSKAR min rumpa, han kan typ inte sluta klämma på den!!
    Det är det första han gör när han kommer hem från jobbet och det sista han gör innan han somnar på kvällen.. Jag har inget emot det för jag tycker om när han tar på min rumpa!!


    ♥ Christian är mitt allt ♥
  • AnneLine

    Jag förstår inte varför alla ska vara anonyma, när det har med sex och så och göra.. Okej om det är något man verkligen skäms över eller nått brottsligt man gjort.. Det kan jag förstå.. Men analsex och sex i största allmänhet är ju naturligt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    ♥ Christian är mitt allt ♥
  • AnneLine
    Anonym like it

    OKej de låter skönt... Ska nog prata med killen om att prova på.. Låter riktigt skönt!!!!
    ♥ Christian är mitt allt ♥
  • AnneLine

    Vi har ju gjort de några gånger även utan glidmedel men de beror ju på hur kåt och avslappnad man är... Det är ju hur skönt som helst och min pojkvän har perfekt storlek också, så det kommer nog bli perfekt.. Vi har 9 månader idag, ska äta middag sen och hoppas att vi kan bada i bubbelbadkaret hemma.. Får se hur de blir sen....


    ♥ Christian är mitt allt ♥
Svar på tråden Provade lite anal igår