• jox

    Sytråden spinns vidare!

    Hej tjejer! jag har smygit omkring här inne under en längre tid och snyltat inspiration från er och tänkte att det kanske var dags att "visa" sig istället.
    Passar på att säga att ni verkligen är duktiga och tack vare er har jag börjat drömma om tyger och barnkläder på nätterna. Tänk att man kan bli så besatt!!
    Så denna tråd leder till att bebben som ska komma när som helst troligen kommer ha sveriges största garderob. Men, men.....
    Har lagt ut en del alster i mitt galleri, och kliar mig i huvudet en stund för att komma på vad som ska bli dagens projekt.

  • jox

    Tackar för det varma välkomnandet!!

    mammakul: Jag har BF den 28:e, men hoppas så klart att hon kan komma lite innan!

  • jox

    Humleblomstern: Så har jag också tänkt, bäst att passa på innan när man inte vet om man hinner sen. Får hoppas på ett snällt barn (borde ju redan vara van vid symaskinens surr så det kanske verkar lugnande) Roligt att du också skall ha nästan samtidigt!

    Pejgan: filtar kan man ju inte få för mycket av speciellt i lite udda färger och mönster. Så tar dom ju inte sååå lång tid att göra.

  • jox

    Duktiga ni är som tar tag i alla ufon! Borde själv sätta mig och fixa i alla tryckknappar, men det är ju sååå tråkigt.
    Hypatia: jag tyckte också att dom randiga byxorna var fina, ev. snedhet lägger man ju inte märke till när man har tröja på sig.

  • jox

    letw83: var inne på din sida och tittade runt lite. Vad MYCKET fina saker du gjort!!! Och dina barn lär ju ALDRIG vara byxlösa =) Fast jag kan bara hålla med om att det är väldigt tacksamt att göra byxor. Snabba resultat och snyggt blir det (oftast i alla fall). Har blivit något par (kopior på redan gjorda) i helgen för mig med, bra som bebbepresenter till kompisarna.

  • jox

    Hmmm. Sitter med idétorka. tiden går sakta när man bara väntar på att liten ska komma ut och så kan man inte ens komma på vad man ska sy.

  • jox

    Blir inte så mycket sytt här just nu men en liten byxa har man ju hunnit med.....! Bild i galleriet. Angående att framtida barn kommer hata muddbyxor så är det ju därför vi får passa på innan dom har för mycket egen vilja! sen är det ju kört!
    Nej nu bär det av till Symässan i Malmö, vill ju inte missa något. Ser fram emot att få klämma på e-slöjds tyger. Får ta med stora plånboken.

  • jox

    NiRoDe: Tyget är ett kostymtyg från ohlssons, men det är inköpt för ett par år sedan. Men effekten blir den samma med dom flesta kostymtyger. Tänkte prova att göra ett par med sidofickor eller något sådant senare.

  • jox

    Jica: kantband, snedslå, muddväv eller rentutav annat trikåtyg. Bara att välja. Fråga i affären om du är osäker annars, dom vet ju vad som passar till vilket tyg.

Svar på tråden Sytråden spinns vidare!