• Labolinaa

    Charlotte Perelli....

    Visst är det trist att folk tigger pengar av Perelli men......

    "- Vad tror människor? Att jag är gjord av pengar?"

    Köper man en villa för mer än 10 mille så lever man knappast dåligt.....

    www.expressen.se/index.jsp

  • Svar på tråden Charlotte Perelli....
  • Zhara

    Fast jag tycker att Charlotte är en tuff o modern mamma/kvinna. Visst hon har det nog jättebra ställt men kan nog tänka mig att dom fått låna ihop en slant till det huset som alla vanliga svenskar får göra.

    Jag skulle aldrig få för mig att skriva eller tigga om pengar till nån kändis, f*n frågar ju knappt mina föräldrar om det krisar nån månad!

  • Labolinaa

    Jojo, såklart får de låna pengar! Det säger jag inget om...men hur många "vanliga" svenskar skulle ha råd med ett så pass dyrt hus utan att ha lite tillgångar?

    Nä, jag skulle aldrig heller göra nåt sånt....

  • Idun

    Fast det finns nog "kändisar" som faktiskt ger pengar, det är väl därför folk chansar och frågar. Jag vet att jag har läst att Astrid Lindgren brukade skänka pengar till privatpersoner som var i nöd på olika sätt.

  • LinaT

    Nej, jag förstår henne och tycker faktiskt synd om henne. Hon jobbar hårt för de pengar hon eventuellt har, och att skänka pengar bör definitivt vara en frivillig handling.

    Det är väl den "svenska avundsjukan" som spökar: "har hon köpt ett så dyrt hus kan hon gott ge mig pengar, hon har ju så hon klarar sig..."

  • andypandy

    jag gillar charlotte asmycket !!! dem har verkligen JOBBAT till sig sina pengar och bara för att man köper ett dyrt hus har väl ingen rätt att tigga pengar av henne !!??? det behöver ju inte betyda heller att dem har 10 miljoner kontant heller ? även dem kanske tar ett lån på en del av summan , eller hur !!?? jag e sååååå trött på den svenska avundsjukan !!! hoppas dem skäms som tigger !

  • Elia

    Hårt arbete = pengar

    Pengar = fet villa

    Fet villa = avundsjuka

    Avundsjuka = tragiskt

  • Peppa

    Varför ska man dela med sig bara för att man har jobbat ihop pengar?
    Har aldrig fattat varför folk skriver tiggarbrev till "kändisar"...

  • Jenniefager

    Jag kan förstå kanske om folk skriver till de kändisarna i typ USA eller England där de får snuskigt mycket pengar för det de gör. Samma pengar finns ju inte här. Hade hon vart amerikan och gjort samma sak hade nog hennes förmögenhet vart flera gånger så stor....

  • Molnet

    Hon har mycket väl snuskigt med pengar hon med. Hon köpte ju för 17 en skötväska i nåt märke för x antal tusen kronor (femsiffrigt belopp), och visst får hon välja själv vad hon vill göra av sina pengar men jag skulle skämmas arslet av mig om jag la penagarna på ONÖDIG lyx för att sedan vända ryggen till de som inte ens har mat för dagen.
    Pinsamt av Perelli att ens uttala sig om att folk tror att hon är gjord av pengar när alla vet att hon _har_ pengar.

    Sen att hon inte vill ge hundratals kronor till privatpersoner eller att media väljer att vinkla det på så sätt att det bidrar till fler köpta tidningar är en annan sak.

  • Nivea

    Enligt tidningarna fick de desutom en hel del pengar när de sålde sin gamla bostad! Tummen upp för Charlotte!

Svar på tråden Charlotte Perelli....