Dumlekakor?

Dumlekakor
Getingkock: Therese Andersson
INGREDIENSER
(24 st)
200 g margarin
3 dl vetemjöl
1 dl strösocker
1 tsk bakpulver
12 stycken Dumlekolor (original)
1 ask Noblesse (från rosa ask)
24 folieformar
Så gör du:
Blanda ihop margarin, strösocker, vetemjöl och bakpulver till en smidig deg.
Låt degen stå kallt i cirka 30 minuter.
Dela degen i 24 delar och rulla till runda bollar. Tryck ner en halv Dumlekola i varje degboll och lägg dem sedan i folieformarna.
Grädda mitt i ugnen i 200 grader i cirka 10 minuter.
Ta sedan ut kakorna ur ugnen och lägg på en bit Noblesse på varje boll, direkt innan de har kallnat. Chokladen ska smälta ut över kakan.
Ställ kakorna i kylen så att chokladen stelnar ordentligt. Sedan är det bara att njuta!
"Lysande recept, som ger eleganta kakor med proffskänsla. Underbara kakor för alla som tycker om sötsaker. Variera gärna med mörk Noblesse på toppen om ni önskar lite mindre sötma."