Inlägg från: candyheart |Visa alla inlägg
  • candyheart

    Barn födda i nov 06 !!!

    Meja kom 9/11 4060 gram och 51,5 cm. ´3 dagar efter bf, men förlossningen startade 2 dagar före! Så jag märkte aldrig övertiden ;)

  • candyheart

    Meja somnar ungefär mellan 20.00-22.00.. sen over hon till 06.00 då hon vaknar och äter. Somnar om till 07.30. Sen vill hon leka fram till 09.00 mysa en stund och sen sov en förmiddagslur mellan 10.00 och 11.00 sen sover hon ungefär 20 minuter åt gången sisådär 5 ggr under dagen. Vi är verkligen jättenöjda. Hon somnar ju tidigare och tidigare på lvällen i början somnade hon 01.00 men sen gick det ner till 23.00 och där var vi länge... säkert 5 veckor. Men Rutiner är deras bäste vän!

  • candyheart

    Jag blev förlöst med akutsnitt och hade enormt dåliga odds, då jag inte kunde röra mig sista två månaderna pga foglossning... plus 5-dygnsförlossning, men efter 2 veckor var det mesta läkt oh bra. Dagen efter efterkontrollen började jag träna igen, kom tillbaka otroligt snabbt!

  • candyheart

    Meja äter fortfarande max 120 ml... det har hon gjort med både mjölk och ersättning, då vi provat... undrar hur mycket hon äter när hon ammar, för hon käkar på fem minuter....

  • candyheart

    Meja vaknar också vid två genom att ligga och jollra imörkret... lyckas jag söva om henne så sover hon jättelätt och vaknr för minsta lilla typ att man vänder på sig eller så...undrar vad det är? Hon somnar ju sju av sig själv, vi har inte tvingat henne till det mer än att ha tydliga kvällsrutiner, så jag inbillar mig i alla fall att hon är riktigt trött..

Svar på tråden Barn födda i nov 06 !!!