• Boudic­ea
    Äldre 13 Feb 16:32
    57207 visningar
    2147 svar
    2147
    57207

    Barn födda i nov 06 !!!

    Linde är född med planerat snitt 1 nov. Han fick sina sprutor för ca 2 veckor sedan. Vi valde att vaccinera honom mot hjärnhinneinflammation och den sprutan gör tydligen lite ondare än den vanliga. Han fick två sprutor och de stack samtidigt i varsitt ben och han blev jätteledsen direkt men det gick över på 10-15 min då vi stoppat honom i vagnen och gått en bit. Jag tycker att han var lite kinkig och gnällig på kvällen men inte så pass att han grät utan mer att han ville vara med mamma och pappa lite mer. Ingen feber och lika pigg som vanligt tyckte jag.
    Linde vänder sig hela tiden, jättesvårt att byta blöja :) Hittade honom på tvären i spjälsängen i morse och det såg ju inte alls så bekvämt ut :)

  • Boudic­ea
    Äldre 13 Feb 22:47
    #55

    Linde sover i egen säng som står intill min säng. Det är en väldigt gammal och fin spjälsäng som man kan sänka sidan på så han ligger på samma höjd som mig men "på en balkong" så att säga :) Lyfter honom till min säng när det är matdags och lägger sedan tillbaka honom, utom sista nattmålet för då brukar han ligga kvar så att vi kan mysa ordentligt när vi vaknar!

Svar på tråden Barn födda i nov 06 !!!