Inlägg från: 3småttingar |Visa alla inlägg
  • 3småttingar

    Barn födda i nov 06 !!!

    Hej hej, nu har jag hittat hit. Edwin är född den 9/11 :)

    Tänkte kolla om nån av er vet hur varma dom ska vara för att ha feber? Edwin brukar ha runt 37,0 men ikväll hade han 37,8 (i rumpan) + att han är snorig. Använder Nezeril droppar så han kan sova på kvällarna.

    Har era haft feber?


    (¯`°?.¸ ღ mamma till söta Edwin 061109 ღ ¸.?°´¯)
  • 3småttingar
    TheSunset skrev 2007-03-07 19:49:16 följande:
    Hej hej, nu har jag hittat hit. Edwin är född den 9/11 :) Tänkte kolla om nån av er vet hur varma dom ska vara för att ha feber? Edwin brukar ha runt 37,0 men ikväll hade han 37,8 (i rumpan) + att han är snorig. Använder Nezeril droppar så han kan sova på kvällarna. Har era haft feber? (¯`°•.¸ ღ mamma till söta Edwin 061109 ღ ¸.•°´¯)Min lilla tös hade feber, öroninflammation och halsont (röd, svullen och vita prickar) för typ 1 månad sen... Sen igår började hon ta sig på örat igen, så jag gick ner till bvc idag så dom kollade hennes öron. Hon va lite röd i ena örat..Det kan va på g med öroninflammation igen men det kan bara vara irreterat oxå..hoppas på det sista. Dom kan inte göra nått åt det nu iallfall så vi får hålla koll.Vi har öronbarn på både min och hennes pappas sida..Så jag hoppas verkligen att hon klarar sig. ♥ Hampus 990910 & Julia 061101 ♥
    Hur tar hon sig på örat då? För Edwin drar liksom med ena handen över högra örat och det är så ofta att jag verkligen har lagt märke till det. Jag är också öronbarn nämligen så man hoppas ju att Edwin inte får samma problem.

    Mill06 - jag får se vad som händer i natt o så, nu har han iaf somnat. Efter lite missnöje..

    am76 - tack, ja de hoppas jag också!
    (¯`°?.¸ ღ mamma till söta Edwin 061109 ღ ¸.?°´¯)
  • 3småttingar
    SannaStina skrev 2007-03-11 16:49:45 följande:
    dyckan - har du frusit in ärt- och morotspure? Är det bara att koka - mosa och frysa eller?Hur har ni alla det med era ryggar och axlar? Min rygg och mina axlar protesterar mer och mer sista veckan. Är riktigt stel och har spänningsvärk stora delar av dagen tycker jag. Max är ju en tung guldklimp att släpa runt på (7,2 kg) fast han gärna ligger och leker själv långa stunder i babygymet.Skall bli skönt gå på mammagympa imorgon och lea till axlarna! Mamma till Max 061104
    Jag har fruktansvärt ont i ryggen/ena höften. Och det är så himla jobbigt! Inte så lätt att lyfta upp Edwin från golvet t.ex.  På 3månaders kollen så vägde han 7360g och imorrn ska vi på 4mån kollen, ska bli kul o se hur mkt han väger nu. TUNG iaf haha. Sambon säger att det är jag som är klen?  
    (¯`°?.¸ ღ mamma till söta Edwin 061109 ღ ¸.?°´¯)
Svar på tråden Barn födda i nov 06 !!!