Inlägg från: Marijjasol |Visa alla inlägg
  • Marijjasol

    Barn födda i nov 06 !!!

    Hej..
    Jag är ny här, jag har en dotter som är född den 16 november 2006. Roligt att få ta del av andra som har barn som är lika gamla.

  • Marijjasol

    Ottilia sover i vår säng och jag ammar henne till sömns så hon somnar 7 sen sover hon fram till 22 eller 23 kan bli längre sen äter hon lite och så somnar hon igen till 2 halv 3 sen sover hon igen till 5 och så lite mat å så stiger vi upp vid 7. När jag tar upp och ammar henne första gången så lägger jag henne på en kudde och sen lägger jag ner henne på kudden mellan våra kuddar och där ligger hon ombonat och skönt och vi får lite mer plats i själva sängen.

    Har ni börjat med mat till era barn? Vilka tider och rutiner har ni runt det i så fall. Vi har börjat men det går lite upp och ner och jag har inte hittat ngn riktig rutin för det.

  • Marijjasol

    Syskon hmm.. vi har funderat. Vi skulle som det känns nu vilja ha 3 barn och jag är redan 33 så vi kan inte vänta allt för länge men sen skrämmer det mig maximalt att ha tätta mellan barnen för det verkar vara så otroligt mycket jobb.

  • Marijjasol

    Min dotter som är 4,5 månad har börjat sova så dåligt efter kl 2, efter där så vaknar hon varannan timme om jag har tur men annars varje. Är det ngn annan som har det problemet? Tänkte om det kunde vara en tillväxtfas eller så..

  • Marijjasol

    Ottilia vägde 6,5 vid 4 månader och några dagar och var 66 lång. Hon var stor nr hon föddes men har nu gått ner till normalkurvan. Så hon går inte upp så mycket som bvc sköterskan skulle önska och det har gett mig mycket ångest.

    Tror inte hon får för lite mat för det är full aktivitet på henne och hon rullar från rygg till mage varje gång man lägger ner henne och försöker få upp benen under sig men överkroppen hänger inte med riktigt.

  • Marijjasol

    En otrolig seger för mig.. jag har fått Ottilia att sova ikväll utan att amma henne till sömns.. yihaaa. Är kanske bara jag som ammat till sömns men nu finns det alternativ som heter napp. Första gången hon velat ta den..
    Glad Påsk på er!

  • Marijjasol

    Min ottilia är en riktig klenis när man jämför vilket ger mig en del ångest.. usch.

    CarinaB: vilken charmig bild..*ler* Å Elton får nog se upp..

  • Marijjasol

    Ottilia vägde 6,5 kg nu vid 4 månader och hade bara gått upp 410 på en månad. Hon vägde nästan 4 kg när hon föddes så det är ju inte så mkt hon gått upp under sin levnad men hon är 66 lång. hon blir ju 5 månader nästa vecka så jag ska dit och väga henne då..

    Är det förresten ngn av er era barn som haft seg gulsot med solning och massa undersökningar?

  • Marijjasol

    am76: Känns otroligt skönt! Ottilia ville inte heller ta flaska när jag försökte men så la min mamma in en försynt fråga om hålet på nappen var tillräckligt stort. Hade jag inte tänkt på alls så jag köpte en med större och vips så tog hon flaskan. Alla har ju inte lika dålig koll som jag..*ler*

  • Marijjasol

    Thinner: Åh, vad jag känner igen det där med att sömnen är körd efter midnatt. Så har jag oxå det och haft i en vecka eller så.. är lite trött ja..usch.
    Fast det var skönt att höra att det inte bara är här.

    Jag har inte heller presenterat mig och är oxå ny här.. Jag är 33 år och gift sen 2,5 år tillbaka. Vi bor i en förort till sthlm men hoppas på att få möjligheten att flytta till Gotland som min man kommer ifrån. Vi fick vårt första barn Ottilia den 16/11 och hon var 9 dagar tidig. Hon hade en otroligt seg gulsot och solade 2 gånger och har undersökts grundligt. Ett tag var vi på sjukhuset dagligen för blodprov men sen dom kom på att det var min mjölk som höll gulsoten igång så har det lugnat ner sig.

Svar på tråden Barn födda i nov 06 !!!