Inlägg från: Mill06 |Visa alla inlägg
  • Mill06

    Barn födda i nov 06 !!!

    Cluedo- tack för psalm tips förresten!! Glad

  • Mill06

    tessika- vi har tänkt bjuda på smörgåstårta! och kladdkaka till efterrätt plus en norsk kaka som kallas Kransekake, mums!!

    Ammar för fult fortfarande o ingen mens i sikte, skönt! Glad

  • Mill06

    Jag tror att Maja måste vara inne i nån utvecklingsfas för hon har blivit så skrikig och klängig de senaste kvällarna... 
    Inget är bra och att vara hos pappa går absolut inte.. Suck, stackars pappan, det är ju inte så kul när hon börjar tokskrika hos honom.. tills hon får komma till mig, då lugnar hon ner sig efter en stund. Vi har försökt att låta henne vara kvar hos honom, men hon ger sig inte..
    Hoppas att det inte håller i sig allt för länge, vill ju inte att hon ska bli allt för mammig! Och att pappa ska få mysa lite oxå!! 

    Frila- Lycka till med sprutan på onsdag! Glad

  • Mill06

    Thinner- jo jag har en liten missnöjd tjej här för närvarande... Hon har varit som en solstråle tills för ca en vecka sedan, nu är det ofta skrik o gnäll och att hon vill bli buren.. Särskilt på kvällarna, men det går väl förhoppningsvis snart över!
    Om inte annat så blir man STARK i armarna! Flört

    Maja älskar också att hoppa så nu måste jag nog iväg å köpa en hoppgunga för mina armar är helt slut!!

  • Mill06

    Åhh den som kunde få "roa" sig lite... Blev klippt under förlossningen och stygnen, eller ärret spänner å gör så ont när vi har försökt så vi får helt enkelt vänta lite till..... Ledsen

    Satte in kopparspiral vid kollen två mån efter Majas utträde! Det gjorde ont just när den sattes in men efteråt var det bara som mensvärk ett par dagar.

  • Mill06

    Ja visst är det suuperhärligt! Maja började skratta för ett par dar sen!! Här är hon, min lilla gobit!!

    Tittut!!

Svar på tråden Barn födda i nov 06 !!!