Tjälknul?
Jag skall laga tjälknul till nästa helg, har aldrig gjort det innan. Tänk om jag misslyckas... Går det att misslyckas med? Har inge älgkött så jag köpte en 2 kg fransyska-stek. Vad brukar ni ha för marinad och lägga den i efteråt?
Jag skall laga tjälknul till nästa helg, har aldrig gjort det innan. Tänk om jag misslyckas... Går det att misslyckas med? Har inge älgkött så jag köpte en 2 kg fransyska-stek. Vad brukar ni ha för marinad och lägga den i efteråt?
Ok, skit samma, tjälknöl säger jag med. tjälknul står det i kokböckerna på min bokhylla, fast obs, bara med 1L... Bra med recept, men jag blir nervös, tänk om jag misslyckas och står här med 15 gäster. Får väl skära upp dagen innan o skicka gubben till affären efter rostbiff isf. Tänkte potatisgratäng, rödvinssås o sallad till. Eller vad för sås är gott till sånt?