Inlägg från: Jannika9905 |Visa alla inlägg
  • Jannika9905

    Att bli uthängd

    Jag har heller inte förlorat något barn, men brukar titta in här o läsa om er som förlorat era älskade små knyten. Jag gråter med er alla när jag läser vad ni tvingas gå igenom. Beundras av ert mod o styrka att orka ta er vidare i livet. Brukar sända några varma tankar o styrkekramar till dom jag besöker. Jag tycker det är fruktansvärt att det finns såna grymma människor som beter sig på detta viset mot dom som redan har det så otroligt jobbigt. Sorgen är väl olika för alla o borde alltså inte klassas som osund på nåt sätt. Alla sörjer vi olika som sagt. Förstår heller inte vad andra skulle ha för nytta av att spara bilder på alla älskade änglar.........det är för mig obegripligt!!!! Fy fan rent ut sagt.

    Till alla änglaföräldrar!!!
    Tack för allt ni delar med er av era tragiska upplevelser. Alla fina berättelser o bilder på era älskade änglar. Ni har all rätt i världen att ha era minnessidor utan risk för att andra ska "hänga" ut er eller utnyttja dom på nåt sätt.

    Från en som läser o tittar med empati för dom det handlar om. Som känner med er alla som förlorat era barn. Som sänder massor med styrkekramar till alla dom som sörjer sina älskade änglabarn!!!!

Svar på tråden Att bli uthängd