• snart tre
    Äldre 21 Mar 13:44
    19117 visningar
    35 svar
    35
    19117

    Märkeskläder till barn ?

    Det är helt upp till var och en att bestämma vad man gör med sina egna pengar. Jag har råd att handla vad jag vill, men det blir en blandning av dyra och billigare kläder beroende på vad jag känner för och tycker är befogat.  


  • snart tre
    Äldre 21 Mar 13:46
    #7

    För övrigt handlar jag gärna från annat än kedjor som H&M, Lindex etc för att få variation och för att jag oftare tycker andra märken har snyggare barnkläder. Sen om det är POP, danskmärken, Burberry eller Lacoste spelar mindre roll.


  • snart tre
    Äldre 21 Mar 13:55
    #10

    H&M: Oh ja, jag köpte deras tvåpack av basplagg när sonen föddes och de är helt okej. Jag köper gärna jeans därifrån också - de är jättebra. Hittade även en suverän brun fleeceoverall som sonen hade på hösten (född august-05) som både var supersnygg, billig och jättebra.

    Men H&M har också ett väldigt trist utbud av övriga kläder för en pojkmamma som jag. Jag vill inte klä min son i bara trist, murriga färger och med bilar och liknande tråkiga tryck. Så då väljer jag oftast bort H&M av den anledningen och köper från POP, Katvig, Molo och liknande märken där man kan hitta finare färgen och trycklösa kläder. Sånt kedjor som H&M, KappAhl och Lindex är dåliga på (fast Lindex har blivit mkt bättre)

    Kort sagt - jag blandar och ger och köper det jag gillar


  • snart tre
    Äldre 21 Mar 14:03
    #12

    Kedjorna borde ha ett bredare utbud av färger och former - det är så fruktansvärt könsstereotypt att jag mår illa. Min son är jättefin i kläder med mera färg och utan en massa fula tryck och jag är så tacksam över att det kommer in mer märken utifrån.


  • snart tre
    Äldre 21 Mar 14:22
    #16

    Jag tror det är få som BARA köper svindyra barnkläder (som Gucci, Dior etc). MÅnga blandar nog, om man nu alls köper Dior etc.

    Jag tycker personligen inte att de danska märkena och POP är "märkeskläder" även om de är lite dyrare än t ex H&M, Lindex etc. Men det verkar finnas andra som tycker det.

    Vad är egentligen märkeskläder till barn?


  • snart tre
    Äldre 21 Mar 14:30
    #19
  • snart tre
    Äldre 21 Mar 14:38
    #22
Svar på tråden Märkeskläder till barn ?