• dalkul­la26
    Äldre 26 Mar 15:21
    225311 visningar
    2171 svar
    2171
    225311

    V.V.S.-tråden - Våga Vägra Skov! För dem med Ulcerös Colit, Crohns Tråd nummer 7

    Nu har jag hittat hit.. sk aut och njuta av vårsolen en stund nu.

  • dalkul­la26
    Äldre 26 Mar 20:08
    #9

    hallå

    vilket underbart väder i dag :) hoppas att ni alla ahft möjlighet att njuta av det. Min mage har skött sig hyfsta i dag tack och lov.. inga super panik attacker vilket är så skönt.. Slem och blod får bli en del va ens vardag och småmagknip. det ka ajg leva med .. bara jag slipper dessa akuta attcaker och paniken efter toa.

    Lällas: Hoppas att ni får fart på tv.. du vet karlar= kan själv :) Hur mår du annars? Vart det nytt jobb för dig eller kommer du att börja på ditt vanliga i gen?

    Nalla: Lycka till på provet

    Mumlin : hur mår du?

    Molle: hur går det för rebecca?

    Ha det bra nu alla. nu blir det sen middag med mannen.. och lite tv .

  • dalkul­la26
    Äldre 27 Mar 19:50
    #24

    hallå

    Molle: hoppas att skovet ger med sig på rebecca nu.

    Grådis: usch för nattjobb... underbart med så fint vårväder nu i alla fall

    nalla: hur gick provet?

    Mumlin: hoppas att du får din transplantion snart så att du får må bra. Inte kul när blodet börjar att bli påverkat. Får du medicin för det?

    Lone star state: inte kul med magsjuka.. hoppas att den ger med sig: jag brukar åka på rejäla med hög feber men har klarat mig nu.. peppar..peppap. Vätskeersättnig i små mängder ofta är nog bästa tipset till díg. Helst bara teskedsvis och ofta. Krya på dig

    68 an : hoppas att ni får det super trevligt och att magen din sköter sig

    Jag lider av trötthet i gen.. sjuklig sådan,.. beror nog både på grav och att magen ballat ur totallt..

    ha det bra nu alla

  • dalkul­la26
    Äldre 28 Mar 19:57
    #45

    HEJ
    blir en snabb titt i dag..

    Slj: hoppas att lilla killen blir bättre snart..

  • dalkul­la26
    Äldre 29 Mar 10:30
    #50

    hej

    nalla: här är det som vanligt. haft det jobbigt i natt med mycket magknip. Jag tror att bebisen ligger och trycker mycket på höger sida. Hur har du det?

    Lällas: Hoppas att du blir hjälpt av pentasa supparna. Så att du får vara riktigt frisk nu.

    Lone star state: Hur går det för dig?

    Molle: Hur går det för rebecca?

    Slj: hur går det för lilla Lukas?

    Grådis: Är du ledig nu så du hinner njuta av vårvädret?

    Mumlin: hur mår du?

    På tisdag som kommer ska jag tillbaka till spec mvc då tänker jag inte ge mig .. de har förhalat beskedet om kejsarsnitt nu i sådär 12 veckor. Men när jag kommer dit och är i v 35 då ska jag ha besked. Om de nekar mig tänker jag bara gå därifrån och aldrig sätta min fot där.. jag åker hellre till kiruna och föder barn än där.. för i Falun är allt normalt..
    Jag mår skitdåligt över detta och tänker jämnt på det för som jag sagt tidigare är jag rädd att mitt liv ska bli mera förstört än det redan är av denna jäkla tarmsjukdom.. nu har jag gnällt nog

    En stor vårkarm till alla här inne

  • dalkul­la26
    Äldre 30 Mar 12:44
    #68

    hej
    jag är så trött på att ha ont i magen.. suck.

    men det är ju i alla fall fint väder :)

    Ville bara önaska alla en trevli helg i det fina vårvädret. hoppas att magarna sköter sig.

  • dalkul­la26
    Äldre 31 Mar 09:57
    #84

    hej

    tessi: skönt med tablett minskning

    Lone star state: vad bra att du mår bättre nu.

    idag skiner inte solen tyvärr... men vi ska i alla fall hitta på något med dottern.. något lite lugnare eftesom hon inte är riktigt kry. En kram till alla här..

  • dalkul­la26
    Äldre 1 Apr 18:25

    HEJ
    lällas : det år så skönt att läsa din historia.. från supersjuk till att må så bra.. jag blir så glad att läsa att allt går bra för dig. Lycka till i morgon på jobbet .. skickar en kram

    Nalla: det är samma sak med dig.. lika roligt att läsa hur bra allt blivit för dig oxå.. njut av det fina vädret nu och glöm pluggandet åtminstone på helgerna

    Molle: hoppas att allt ser bättre ut på koloskopin på torsdag

    Jag är så glad i lördags fick jag uppleva en sådan där bra magdag .. vi var på ett jätte mysigt fik och fikade och det gick bra. Vi var även och köpte en ny cykel åt dottern . som hon har cyklat efter det.
    Jag har varit dålig med riktigt mycket knip i dag.. men det känns ändå inte som hela världen för att jag fick uppleva en sån rolig och bra magdag i går..
    ha det bra nu alla och kram på er. tack för att ni finns!

  • dalkul­la26
    Äldre 2 Apr 19:51

    hallå

    lällas : vad skönt att allt gått fint på jobbet

    68:an: Njut av semestern. Roligt att ni har det bra

    Nalla: hur är det?

    I morgon är det dags för att ta disskusionen nag kejsarsnitt ni kommer att hållas uppadterade.. ha det bra nu alla

  • dalkul­la26
    Äldre 3 Apr 16:58

    HEJ
    jag är så upprörd.. jag hatar den jävla kärringen till doktor jag träffade i dag... jag höll på att få ett sånt raseri utbrott. men jag bet mig i tungan vilket jag är glad för nu.
    Jag grinade när jag hade träffat henne. Hon började med att hånskratta åt min vikt och tala om att så mycket mer än jag vägde/hade gått upp kunde det knappast bli. Tack jag vet att jag är fet och inte mår jag bättre av hennes tjat.. inte blir jag mindre fet av allt kortison heller.. nu till kejsarnittet hon läxade upp mig med att det var inte bara att komma och tro att man skulle få kejsarsnitt. Det var hon som hade den medicinska kunskapen och avgjorde om jag skulle få det eller inte. Hon hade träffat så många med tarmproblem som fått problem efter snit ( undra om det var därför hon inte ens kände till medicinen asacol eftersom hon träffat så många tarmsjuka!!) Jag påpekade då ytterligare min räddsla för att inte kunna hålla mig efter åt då det redan i dag ofta kommer blod och slem på olämpliga ställen... då flinade hon bara när jag frågade vem som tog konsekvenserna om det vart sådana komplikationer!!! Då drog hon upp om sammanväxningar igen och om det inte var andra anledningar till att jag ville ha snitt ( typ förlossningsräddsla!!) Sedan ville hon viktupskatta i dag igen för doktorn jag träffade förra gången tyckte att bebbis var så stor. jag vägrade. Jag frågade om hon tyckte att jag vart att må bättre av att veta att jag kommer att få ett stort barn.. Hon ville då viktuppskatta om 2 veckor. Eventuellt kunde hon disskutera kejsarsnitt om bebbisen vart runt 5kg annanrs skulle jag minsann föda vanligt. Jag ska disskutera kortisonet med min magdoktor på torsdag.. ska försöka se var han står i kejsasnitt frågan.
    En sak är klar jag sätter aldrig mer min fot hos den jävla pucko doktorn jag träffade i dag... hon ska inte håna min vikt och sitta och flina när jag disskutera snitt.. hon sa förrsten att hon siter hela dagarna och övertalar folk att föda vanligt.. och de tackar henne efteråt.. men de allra flesta har inte en inflamamtorisk tarmsjukdom..

    jag är så ledesen för detta nu att jag håller på att bli tokig.. jag blir jätte dålig i magen áv att må så dåligt som jag får göra psykiskt av detta.

    Detta vart en hel roman.. kram på er alla .... tack för att ni finns

Svar på tråden V.V.S.-tråden - Våga Vägra Skov! För dem med Ulcerös Colit, Crohns Tråd nummer 7