• Noel09

    V.V.S.-tråden - Våga Vägra Skov! För dem med Ulcerös Colit, Crohns Tråd nummer 7

    Hej!
    Hittade denna tråden när jag idag på morgonen satt och googlade på finnar av Azatioprin, har haft mycket problem med finnar sen jag började med behandlingen för snart sju år sedan och i vintras när jag ökade dosen blev det ännu värre.. Från att få finnar vid menstruationen har jag det nu hela tiden..

    Mallan: Jag har fått mer finnar pga Azatioprinet!

    Tänkte presentera mig själv;

    Jag är snart 27 år och mamma till två underbara barn född -09 och -12 och vi bor på en gård en bit utanför Växjö i Småland.
    Jag fick min Crohns diagnos sommaren -06 efter en lång tid med otaliga besök hos olika läkare. De ville ha det till att jag hade psykiska besvär och hörde hemma på psyket med andra tjejer som hade ätstörningar.
    Men efter en koloskopi visade det sig att hela min tunntarm och en bit av tjocktarmen var inflammerad.
    Jag har haft mycket skov nu de senaste två åren och jag har fått mer kramper och mer smärtor i magen. Efter en MR visade det att jag hade ärrbildningar mellan tunntarm och tjocktarm, nu den 8 maj ska jag genomgå en ny koloskopi (har så ont i magen för denna undersökning) men ska bli skönt att man får se hur det egentligen ser ut i magen, samt att jag hoppas på att de kan vidga mina ärr.

    Detta var lite om mig... Hoppas kunna bolla lite tankar med er, det är inte alltid så lätt att prata med sambon då han inte förstår hur jag mår och varför jag inte alltid orkar..

Svar på tråden V.V.S.-tråden - Våga Vägra Skov! För dem med Ulcerös Colit, Crohns Tråd nummer 7